Blog

Het leukste en duurzaamste kerstpakket van 2022!

Het leukste en duurzaamste kerstpakket van 2022!

Leuk, duurzaam, zero-waste kerstpakket 2022

Voor je het weet is het weer zo ver en staat de kerst voor de deur. Maar heb jij al een kerstpakket voor jouw personeel? Nee? Dan is het de hoogste tijd om iets uit te zoeken. Altijd lastig, want waar kies je nou voor en dat al helemaal in de tijd waar we nu in leven? 

Duurzaamheid staat bij veel bedrijven bovenaan. Maar je wilt natuurlijk ook iets geven waar jouw personeel wat aan heeft. Niet die standaard knakworstjes in blik, de kerstschuimpjes of andere etenswaren die na een tijd in de prullenbak belanden. Zonde! En al helemaal niet duurzaam en zeker niet zero-waste. Wij hebben de oplossing voor jouw personeel!

Waarom geen kerstpakket geven waar het personeel écht wat aan heeft? En dat geheel duurzaam en zero-waste. Ben jij ontzettend trots op je personeel? Hebben ze de afgelopen periode hard gewerkt om het bedrijf naar de next-level te tillen? Verwen ze dan dit jaar met een tof kerstpakket!

Het duurzame kerstpakket

Het is bewezen dat mensen die goed voor zichzelf zorgen beter in hun vel zitten. Én met een schoon huis al helemaal! Dus… geef ze dit kerstpakket en ze kunnen er weer een jaar tegenaan!  

Het kerstpakket bestaat uit een selectie van producten van diverse duurzame merken zoals HappySoaps, Loofy’s, Brauzz, ShampooBars en meer. De inhoud van het pakket heeft een waarde van ruim € 65,- en is te koop voor € 55,- bij De groene gruTTer. 

Het pakket is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en alles wat daar tussen in zit. Met neutrale geuren en producten voor elk huishouden. Dus wees origineel en geef een leuk, duurzaam kerstpakket dit jaar! 

Inhoud kerstpakket

  • Brauzz wasstrips. Hierin zitten 32 wasstrips voor de universele was. Geen zware plastic flessen wasmiddel, geen geknoei en geen onnodig toegevoegd water. 
  • Smyle tandpasta tabs. Tandenpoetsen zonder plastic, gemaakt van natuurlijk ingedriënten en ook geschikt voor de veganistische werknemers. 
  • Shampoo bar. Een heerlijke shampoo bar die geschikt is voor alle haartypes. 
  • Sisal zeepzakje. In dit zeepzakje kun je de shampoo bar en/of body bar bewaren zodat deze langer meegaan. 
  • Body bar. Een heerlijke, frisse body bar voor een zacht, verzorgd lichaam. Het lichaam op een duurzame manier wassen met natuurlijk ingrediënten. 
  • Bad bruisballetjes. Geef je personeel een heerlijk relax momentje met de kleine bruisballen. 8 verschillende bath bombs met diverse kleuren en geuren. 
  • Schoonmaak handschoen. De mini schoonmaak handschoen vervangt de afwasborstel en keukensponsjes. Hij kan tot twee jaar gebruikt worden en daarna gewoon bij de compost in de tuin of geef hem aan je kamerplanten.
  • Lippen balsem. Een lippenbalsem voor de verzorging van de lippen. De lippenbalsem is gemaakt van Fairtrade abrikozenpitolie, amandelolie en sheabutter.
  • Vaatdoekjes. Deze vaatdoekjes vervangen je synthetische microvezel doeken en keukenpapier. Deze duurzame vaatdoeken zijn gemaakt van 100% katoen. Ze zijn ook nog eens eco-vriendelijk en ongebleekt.
  • Toilet tapes. Hét duurzame toiletblokje, 90% minder plastic.

Het pakket is verkrijgbaar in twee soorten; groen en roze. Het verschil tussen de pakketten is de geur en kleur van de producten. Bijvoorbeeld de roze shampoo bar heeft een rozenblaadjes geur en de groene shampoo bar een eucalyptus geur. Maar ze zijn beide geschikt voor man en vrouw. De kleur heeft daar dus niks mee te maken. 

Kortom: het kerstpakket bevat alles wat jouw werknemers nodig hebben om weer helemaal bij te komen van het harde werken. Gun jij ze dat relax momentje én dat extraatje dit jaar?