Amazinc! Body Oil

 21,95

De Amazinc Body Oil is een heerlijke lichaamsolie om jouw huid te kalmeren, te vernieuwen en te hydrateren. Heerlijk om mee in te smeren na een warme douche of om jouw spieren mee te ontspannen na een zware dag. Breng de lichaamsolie aan op een droge huid en masseer lekker in tot je helemaal ontspannen bent. De olie is verpakt in een 100% recyclebare aluminium fles en is dus ideaal voor tijdens een vakantie of lange reis.

Beschrijving

De Amazinc Body Oil is een unieke mix van twee essentiële oliën; olijfolie en amandelolie gecombineerd met vitamine E. Dit zorgt ervoor dat jouw huid herstelt, hydrateert en wordt beschermt.

De lavendelolie helpt om jouw spieren te masseren. Bovendien werkt het ook nog eens ontspannend en ontstekingsremmend.

Wist je dat het ook werkt tegen de muggen? 

Amazinc Body Oil

Inhoud: 150 ml.
Verpakking: 100% recyclebare aluminium fles
Extra info: licht in gewicht en lekt niet

Ingrediënten

Amandelolie, lavendelolie, olijfolie en vitamine E

Amazinc! 

In de producten van Amazinc! zitten geen parabenen, geen nanodeeltjes van zware metalen, geen oxybenzonen, avobenzonen of andere chemicaliën die vervuilend en toxisch zijn voor ons milieu. Als we natuurlijk zeggen, bedoelen we ook natuurlijk.
Amazinc! is een assortiment huidverzorging met alleen natuurlijke ingrediënten en geen verontreinigende stoffen en chemicaliën, die giftig zijn voor de natuur om ons heen. Ze hebben heel hard gewerkt om de producten zonder minerale olie samen te stellen, daarom hebben ze ook besloten om zeker geen plastic verpakkingen te gebruiken. Ze gebruiken aluminium en kartonnen verpakkingen. De verpakkingen zijn lichtgewicht en sterk (ideaal voor op reis) en ze zijn volledig recyclebaar.
Het belangrijkste is dat geen van die materialen degradeert tot microdeeltjes en in onze voedselketen terechtkomt zoals plastic dat doet. We brengen veel tijd door op de stranden (en niet alleen op de stranden) over de hele wereld en we zien de hoeveelheid microplastic en normaal plastic, dat na elke storm in de oceanen wordt weggespoeld. We gaan op geen enkele manier bijdragen aan dit mondiale probleem.

Andere suggesties…