Aanbieding!

Amazinc! Daily Regeneration

 24,95

De Amazinc daily regeneration is een crème voor het lichaam die jouw huid vernieuwt en voedt. De crème heeft een natuurlijk kalmerende werking en houdt jouw huid soepel. De citrus in de crème zorgt voor een neutrale pH-waarde.

Ook beschermt de crème je tegen de zon omdat het een natuurlijke UV-huidbeschermingsfactor 4 bevat.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De Amazinc Daily Regeneration zit vol actieve ingrediënten die jouw huid nodig hebben na een zware dag. De crème heeft een kalmerende en redenerende werking voor jouw lichaam. De vitamine E en dexpanthenol zorgen voor het herstel van jouw huid en de citrus zorgt voor neutrale pH-waarden.

De crème bevat panthenol, dit zorgt voor een snel herstel van (brand)wondjes op jouw lichaam. Door de amandelolie en jojoba-olie wordt je huid gehydrateerd.

Wist je dat de crème ook beschermt tegen de zon?

Amazinc Daily Regeneration

Inhoud: 80 ml.
Verpakking: 100% reef safe, geen plastic 

Ingrediënten

Agua, Amandelolie, Bijenwas, Bisabolol, Citroenzuur, Jojoba-olie, Lavendelolie, Natrii-citraat, Panthenol, Vitamine E

Amazinc! 

In de producten van Amazinc! zitten geen parabenen, geen nanodeeltjes van zware metalen, geen oxybenzonen, avobenzonen of andere chemicaliën die vervuilend en toxisch zijn voor ons milieu. Als we natuurlijk zeggen, bedoelen we ook natuurlijk.
Amazinc! is een assortiment huidverzorging met alleen natuurlijke ingrediënten en geen verontreinigende stoffen en chemicaliën, die giftig zijn voor de natuur om ons heen. Ze hebben heel hard gewerkt om de producten zonder minerale olie samen te stellen, daarom hebben ze ook besloten om zeker geen plastic verpakkingen te gebruiken. Ze gebruiken aluminium en kartonnen verpakkingen. De verpakkingen zijn lichtgewicht en sterk (ideaal voor op reis) en ze zijn volledig recyclebaar.
Het belangrijkste is dat geen van die materialen degradeert tot microdeeltjes en in onze voedselketen terechtkomt zoals plastic dat doet. We brengen veel tijd door op de stranden (en niet alleen op de stranden) over de hele wereld en we zien de hoeveelheid microplastic en normaal plastic, dat na elke storm in de oceanen wordt weggespoeld. We gaan op geen enkele manier bijdragen aan dit mondiale probleem.

Andere suggesties…