Amazinc! Hand Crème

 12,95

De Amazinc Hand Crème is een wax die jouw huid voedt. De handwax kalmeert en beschermt beschadigde delen van jouw huid. De hand crème is goed voor littekens, schaafwonden of huiduitslag.

Als de bovenste laag van jouw huid beschadigd is, is het heel belangrijk om vochtverlies en besmetting te voorkomen. De handwax versnelt dit proces en voorkomt littekens.

Beschrijving

De Amazinc Hand Crème bevat biologische bijenwas van farmacopee-kwaliteit. Dit beschermt de beschadigde huidstructuren. De elasticiteit van jouw huid wordt verhoogd door de oliën en de vitamine E in de wax. Dit voorkomt snelle beschadiging van jouw huid.

Naast dat de crème perfect is voor de beschadigde huid (schaafwonden, snijwonden, brandwonden etc.), is het ook effectief voor een routinebehandeling voor jouw huid. Voorkom droge huid of droge plekken op jouw handen en/of voeten.

Wist je dat het ook werkt tegen de muggen door de citronella? 

Amazinc Hand Crème

Inhoud: 25 gram
Verpakking: plastic vrij 

Ingrediënten

Bijenwas, Amandelolie, Olijfolie, Jojoba-olie, Olijf squaleen, Goudsbloem-olie, Maisolie, Vitamine E en Citronella

Amazinc! 

In de producten van Amazinc! zitten geen parabenen, geen nanodeeltjes van zware metalen, geen oxybenzonen, avobenzonen of andere chemicaliën die vervuilend en toxisch zijn voor ons milieu. Als we natuurlijk zeggen, bedoelen we ook natuurlijk.
Amazinc! is een assortiment huidverzorging met alleen natuurlijke ingrediënten en geen verontreinigende stoffen en chemicaliën, die giftig zijn voor de natuur om ons heen. Ze hebben heel hard gewerkt om de producten zonder minerale olie samen te stellen, daarom hebben ze ook besloten om zeker geen plastic verpakkingen te gebruiken. Ze gebruiken aluminium en kartonnen verpakkingen. De verpakkingen zijn lichtgewicht en sterk (ideaal voor op reis) en ze zijn volledig recyclebaar.
Het belangrijkste is dat geen van die materialen degradeert tot microdeeltjes en in onze voedselketen terechtkomt zoals plastic dat doet. We brengen veel tijd door op de stranden (en niet alleen op de stranden) over de hele wereld en we zien de hoeveelheid microplastic en normaal plastic, dat na elke storm in de oceanen wordt weggespoeld. We gaan op geen enkele manier bijdragen aan dit mondiale probleem.

Andere suggesties…