Amazinc! Lippenbalsem

 12,25

De Amazinc lippenbalsem is een lippen crème voor jouw schrale en droge lippen. De balsem hydrateert ook andere droge en schrale plakjes op jouw lichaam.

De lippenbalsem is verpakt in een gerecyclede koker van 100% natuurlijk papier. 

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De Amazinc lippenbalsem beschermt jouw lippen door de diep hydraterende ingrediënten zoals bijenwas, biologische jojoba-olie, amandelolie en olijfolie. Jouw lippen krijgen een subtiele boost door de zachte vanille-tinteling.

De lippenbalsem is makkelijk mee te nemen. Jouw lippen zullen perfect zijn omdat er een het hoge gehalte aan panthenol en vitamine in zit.

Wist je dat de lippenbalsem verpakt is in een gerecyclede koker van 100% natuurlijk papier? 

Amazinc Lippenbalsem

Inhoud: 9 gram
Verpakking: 100% reef safe, geen plastic 

Ingrediënten

Jojoba-olie, Bijenwas, Olijfolie, Amandelolie, Panthenol, Vitamine E, Vanille orchidee fruit extract

Amazinc! 

In de producten van Amazinc! zitten geen parabenen, geen nanodeeltjes van zware metalen, geen oxybenzonen, avobenzonen of andere chemicaliën die vervuilend en toxisch zijn voor ons milieu. Als we natuurlijk zeggen, bedoelen we ook natuurlijk.
Amazinc! is een assortiment huidverzorging met alleen natuurlijke ingrediënten en geen verontreinigende stoffen en chemicaliën, die giftig zijn voor de natuur om ons heen. Ze hebben heel hard gewerkt om de producten zonder minerale olie samen te stellen, daarom hebben ze ook besloten om zeker geen plastic verpakkingen te gebruiken. Ze gebruiken aluminium en kartonnen verpakkingen. De verpakkingen zijn lichtgewicht en sterk (ideaal voor op reis) en ze zijn volledig recyclebaar.
Het belangrijkste is dat geen van die materialen degradeert tot microdeeltjes en in onze voedselketen terechtkomt zoals plastic dat doet. We brengen veel tijd door op de stranden (en niet alleen op de stranden) over de hele wereld en we zien de hoeveelheid microplastic en normaal plastic, dat na elke storm in de oceanen wordt weggespoeld. We gaan op geen enkele manier bijdragen aan dit mondiale probleem.

Andere suggesties…