Amazinc! Mineral Butter

 22,25

De Amazinc mineral butter is een boterachtige zonnebrandcréme die snel intrekt. De crème beschermt jouw huid tegen de dagelijkse blootstelling aan de UV-straling van de zon. De mineral bitter is verkrijgbaar in SPF30 en SPF50

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De amazinc mineral butter is een lichte crème die jouw huid beschermt tegen de zon. Daarnaast werkt de crème ook perfect voor dagelijks gebruik voor een droge huid of als basis onder jouw make-up.

De plantaardige oliën vertrekken de natuurlijke beschermen van jouw huid en zorgen voor waterbestendigheid. Dit maakt de mineral butter perfect voor zon en water.

Bovendien is deze mineral butter gemaakt met de nieuwste ViewlessZinCare-technologie. Dit zorgt ervoor dat jij volledig beschermt bent tegen UVA / UVB. Ook is de crème NON NANO, wat betekent dat het beter is voor het koraal en dus reef safe is.

Wist je dat de mineral butter 100% veganistisch is? 

Amazinc Mineral Butter

  • Inhoud: 70 gram
  • Beschermt tegen UVA / UVB
  • Ook geschikt voor kinderen (0+)

Ingrediënten

Amandel boter (amandelolie, olijf squaleen, pistache olie), Vanille Orchidee fruit extract, Mineral Shield Light (Magnesium oxide, Zinc oxide, Mica143018)

Amazinc! 

In de producten van Amazinc! zitten geen parabenen, geen nanodeeltjes van zware metalen, geen oxybenzonen, avobenzonen of andere chemicaliën die vervuilend en toxisch zijn voor ons milieu. Als we natuurlijk zeggen, bedoelen we ook natuurlijk.
Amazinc! is een assortiment huidverzorging met alleen natuurlijke ingrediënten en geen verontreinigende stoffen en chemicaliën, die giftig zijn voor de natuur om ons heen. Ze hebben heel hard gewerkt om de producten zonder minerale olie samen te stellen, daarom hebben ze ook besloten om zeker geen plastic verpakkingen te gebruiken. Ze gebruiken aluminium en kartonnen verpakkingen. De verpakkingen zijn lichtgewicht en sterk (ideaal voor op reis) en ze zijn volledig recyclebaar.
Het belangrijkste is dat geen van die materialen degradeert tot microdeeltjes en in onze voedselketen terechtkomt zoals plastic dat doet. We brengen veel tijd door op de stranden (en niet alleen op de stranden) over de hele wereld en we zien de hoeveelheid microplastic en normaal plastic, dat na elke storm in de oceanen wordt weggespoeld. We gaan op geen enkele manier bijdragen aan dit mondiale probleem.

Andere suggesties…