Aanbieding!

Amazinc! Mineral Sunscreen

 24,95

De Amazinc Mineral Sunscreen is een zonnebrandcrème die jouw huid beschermt tegen de zon. De sunscreen beschermt èn hydrateert jouw huid. De crème is verkrijgbaar SPF30 en SPF50.

De sunscreen is verpakt in een 100% recyclebare aluminium fles en is dus ideaal voor tijdens een vakantie of lange reis.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

.De Amazinc mineral sunscreen bevat zinkoxide. Deze stof reflecteert schadelijke zonnestralen. Ook wordt jouw huid gehydrateerd door een mix van olijfolie en amandelolie.

De zonnebrandcrème is gemakkelijk aan te brengen over jouw hele lichaam. De mineral sunscreen is perfect voor op het strand, wandelen in de bergen of om lekker te zonnen in de achtertuin.

Wist je dat deze mineral sunscreen NON NANO (Reef Safe) is? 

Amazinc Mineral Sunscreen

Inhoud: 150 ml
SPF (Sun Protection Factor): SPF30 of SPF50
Verpakking: 100% recyclebare aluminium fles

Ingrediënten

Jojoba-oil, Olijfolie, Olijf squaleen, Amandelolie, Mineral Shield Light (zincocide, non nano, magnesium oxide), Tarwekiemolie, Amandel wax. Vitamine E en Rozemarijn olie.

Amazinc! 

In de producten van Amazinc! zitten geen parabenen, geen nanodeeltjes van zware metalen, geen oxybenzonen, avobenzonen of andere chemicaliën die vervuilend en toxisch zijn voor ons milieu. Als we natuurlijk zeggen, bedoelen we ook natuurlijk.
Amazinc! is een assortiment huidverzorging met alleen natuurlijke ingrediënten en geen verontreinigende stoffen en chemicaliën, die giftig zijn voor de natuur om ons heen. Ze hebben heel hard gewerkt om de producten zonder minerale olie samen te stellen, daarom hebben ze ook besloten om zeker geen plastic verpakkingen te gebruiken. Ze gebruiken aluminium en kartonnen verpakkingen. De verpakkingen zijn lichtgewicht en sterk (ideaal voor op reis) en ze zijn volledig recyclebaar.
Het belangrijkste is dat geen van die materialen degradeert tot microdeeltjes en in onze voedselketen terechtkomt zoals plastic dat doet. We brengen veel tijd door op de stranden (en niet alleen op de stranden) over de hele wereld en we zien de hoeveelheid microplastic en normaal plastic, dat na elke storm in de oceanen wordt weggespoeld. We gaan op geen enkele manier bijdragen aan dit mondiale probleem.

Andere suggesties…