Amazinc! Raspberry Butter

 25,50

De Amazinc! Raspberry Butter is een boterachtige zonnebrandcrème die jouw huid beschermt tegen de zon. De crème verzorgt en herstelt tegelijkertijd jouw huid. Hierdoor voorkom jij dat jouw huid veroudert. De raspberry butter heeft een factor SPF15+.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De Amazinc raspberry butter zorgt voor een hydraterende en verzorgende werking voor jouw huid. Dit komt door de mix van plantaardige oliën, sheaboter en havermout. De zonnebrandcrème beschermt jouw huid tegen zonnestralen door de factor SPF15+.

De raspberry butter bevat haver. Dit zorgt ervoor dat de afweerreacties van jouw lichaam worden ondersteunt, het voldoende vocht in jouw huid houdt, de roodheid en andere symptomen van een gevoeligheid minimaliseert. Bovendien vertraagt het de huid veroudering en heeft het een antibacteriële en antioxiderende werking.

De sheaboter, frambozen, tamanuolie en marulaolie zorgen ervoor dat bovenstaande effecten worden versterkt en ondersteund.

Wist je dat de raspberry butter 100% veganistisch is? 

Amazinc Raspberry Butter

Inhoud: 150ml
Beschermt tegen UVA / UVB
NON-NANO (Reef Safe)

Ingrediënten

Sheabutter, Havermeel, Haverolie, Tamanuolie, Frambozenolie, Marulaolie, Jojoba-olie, Amandelolie, Lavendelolie, Rozemarijn olie en Jasmijn olie.

Amazinc! 

In de producten van Amazinc! zitten geen parabenen, geen nanodeeltjes van zware metalen, geen oxybenzonen, avobenzonen of andere chemicaliën die vervuilend en toxisch zijn voor ons milieu. Als we natuurlijk zeggen, bedoelen we ook natuurlijk.
Amazinc! is een assortiment huidverzorging met alleen natuurlijke ingrediënten en geen verontreinigende stoffen en chemicaliën, die giftig zijn voor de natuur om ons heen. Ze hebben heel hard gewerkt om de producten zonder minerale olie samen te stellen, daarom hebben ze ook besloten om zeker geen plastic verpakkingen te gebruiken. Ze gebruiken aluminium en kartonnen verpakkingen. De verpakkingen zijn lichtgewicht en sterk (ideaal voor op reis) en ze zijn volledig recyclebaar.
Het belangrijkste is dat geen van die materialen degradeert tot microdeeltjes en in onze voedselketen terechtkomt zoals plastic dat doet. We brengen veel tijd door op de stranden (en niet alleen op de stranden) over de hele wereld en we zien de hoeveelheid microplastic en normaal plastic, dat na elke storm in de oceanen wordt weggespoeld. We gaan op geen enkele manier bijdragen aan dit mondiale probleem.

Andere suggesties…