Aanbieding!

Amazinc! Splash Aftersun

 24,95

De Amazinc Splash Aftersun is een aftersun die jouw huid verlicht en verkoelt na blootstelling aan de zon. De aftersun is geschikt voor alle huidtypes, dus ook voor jou! De aftersun is verpakt in een 100% recyclebare aluminium fles.

 

Beschikbaar via nabestelling

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De Amazinc Splash Aftersun zorgt voor verfrissing na een hele dag in de zon. De verkoelende en verfrissende lotion reinigt en herstelt jouw huid.

De spraykop van de aluminium spuitbus is vervangbaar, hierdoor kan deze herbruikt worden voor toekomstige producten. De aftersun lotion is ideaal voor tijdens de vakantie of een lange reis omdat hij licht in gewicht is en niet lekt.

Wist je dat de splash aftersun 100% veganistisch is? 

Amazinc Splash Aftersun

Inhoud: 180 ml
Verpakking: 100% recyclebare aluminium fles 

Ingrediënten

Amandelolie, Water, Citroenzuur, Penthenol, Natriumbenzonaat, Haverolie, Vitamine E, Polysorbaat 80, Colloïdaal, Lavendelolie, Rozemarijn olie en Jasmijn olie.

Amazinc! 

In de producten van Amazinc! zitten geen parabenen, geen nanodeeltjes van zware metalen, geen oxybenzonen, avobenzonen of andere chemicaliën die vervuilend en toxisch zijn voor ons milieu. Als we natuurlijk zeggen, bedoelen we ook natuurlijk.
Amazinc! is een assortiment huidverzorging met alleen natuurlijke ingrediënten en geen verontreinigende stoffen en chemicaliën, die giftig zijn voor de natuur om ons heen. Ze hebben heel hard gewerkt om de producten zonder minerale olie samen te stellen, daarom hebben ze ook besloten om zeker geen plastic verpakkingen te gebruiken. Ze gebruiken aluminium en kartonnen verpakkingen. De verpakkingen zijn lichtgewicht en sterk (ideaal voor op reis) en ze zijn volledig recyclebaar.
Het belangrijkste is dat geen van die materialen degradeert tot microdeeltjes en in onze voedselketen terechtkomt zoals plastic dat doet. We brengen veel tijd door op de stranden (en niet alleen op de stranden) over de hele wereld en we zien de hoeveelheid microplastic en normaal plastic, dat na elke storm in de oceanen wordt weggespoeld. We gaan op geen enkele manier bijdragen aan dit mondiale probleem.

Andere suggesties…