Amazinc! Sunstick

 14,95

De Amazinc Sunstick is een sunblock om jouw huid te beschermen tegen de zon. Dit is de krachtigste bescherming van alle Amazinc producten. Deze sunstick geeft extra bescherming voor als jij lange tijd doorbrengt in de zon.

Deze zonnebrand heeft een beschermingsfactor van SPF50 en is verkrijgbaar in twee kleuren; wit en beige.

Categorie: Tag:

Beschrijving

De Amazinc Sunstick is een dikke zonebrandcrème zodat de crème goed blijft zitten, ook als je per ongelijk je gezicht aanraakt of je neus snuit.

Deze sunblock geeft langdurige bescherming tegen de zon en is ook nog eens natuurvriendelijk. De textuur is wat gladder dan je misschien gewend bent maar dit weerhoud het niet om jouw huid optimaal te beschermen.

Wist je dat deze sunstick veel gebruikt wordt door surfers? 

Amazinc Sunstick

Inhoud: 25 gram
Verpakking: verpakt in een kartonnen koker, geen plastic
De sunstick is NON NANO

Ingrediënten

Amandelolie, Olijfolie, Bijenwas, Vitamine E, Rozemarijn olie, Mineral Shield (NON NANO Zinkoxide, magnesium oxide en kaolien). De beige kleur bevat ook cacao poeder.

Amazinc! 

In de producten van Amazinc! zitten geen parabenen, geen nanodeeltjes van zware metalen, geen oxybenzonen, avobenzonen of andere chemicaliën die vervuilend en toxisch zijn voor ons milieu. Als we natuurlijk zeggen, bedoelen we ook natuurlijk.
Amazinc! is een assortiment huidverzorging met alleen natuurlijke ingrediënten en geen verontreinigende stoffen en chemicaliën, die giftig zijn voor de natuur om ons heen. Ze hebben heel hard gewerkt om de producten zonder minerale olie samen te stellen, daarom hebben ze ook besloten om zeker geen plastic verpakkingen te gebruiken. Ze gebruiken aluminium en kartonnen verpakkingen. De verpakkingen zijn lichtgewicht en sterk (ideaal voor op reis) en ze zijn volledig recyclebaar.
Het belangrijkste is dat geen van die materialen degradeert tot microdeeltjes en in onze voedselketen terechtkomt zoals plastic dat doet. We brengen veel tijd door op de stranden (en niet alleen op de stranden) over de hele wereld en we zien de hoeveelheid microplastic en normaal plastic, dat na elke storm in de oceanen wordt weggespoeld. We gaan op geen enkele manier bijdragen aan dit mondiale probleem.

Andere suggesties…