Amazinc! Surf Zinc – Sunblock

 12,45

De Amazinc Surf Zinc is een sunblock met sterke bescherming tegen de zon. De zonnebrandcrème is makkelijk aan te brengen en zacht voor jouw huid. Deze sunblock is waterproof en niet schadelijk voor het koraal.

De sunblock heeft een beschermingsfactor van SPF50 en is verkrijgbaar in vier kleuren; wit, groen, blauw en beige.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De Amazinc Surf Zinc beschermt jouw huid tegen de zon. De sunblock is een zachte zonnebrandcrème die niet schadelijk is voor de natuur of het wildleven. De sunblock is makkelijk aan te brengen en makkelijk te verwijderen. Met deze zonbeschermingscrème kun jij het water is want hij is waterbestendig.Deze Surf Zinc sunblock is vooral bedoeld om je gezicht en lippen te beschermen tegen de zon.

Wist je dat deze surf zinc veel wordt gebruikt om surfers tegen de zon te beschermen?

Amazinc Surf Zinc – Sunblock

Inhoud: 25 gram
Bescherming: SPF50

Ingrediënten

Amandelolie, Olijfolie, Bijenwas, Vitamine Em Rozemarijnolie, minerale pigmenten (kleurafhankelijk), Mineral Shield (Mengsel van NON NANO Zinkoxide, Magnesiumoxide en Kaolien)

Amazinc! 

In de producten van Amazinc! zitten geen parabenen, geen nanodeeltjes van zware metalen, geen oxybenzonen, avobenzonen of andere chemicaliën die vervuilend en toxisch zijn voor ons milieu. Als we natuurlijk zeggen, bedoelen we ook natuurlijk.
Amazinc! is een assortiment huidverzorging met alleen natuurlijke ingrediënten en geen verontreinigende stoffen en chemicaliën, die giftig zijn voor de natuur om ons heen. Ze hebben heel hard gewerkt om de producten zonder minerale olie samen te stellen, daarom hebben ze ook besloten om zeker geen plastic verpakkingen te gebruiken. Ze gebruiken aluminium en kartonnen verpakkingen. De verpakkingen zijn lichtgewicht en sterk (ideaal voor op reis) en ze zijn volledig recyclebaar.
Het belangrijkste is dat geen van die materialen degradeert tot microdeeltjes en in onze voedselketen terechtkomt zoals plastic dat doet. We brengen veel tijd door op de stranden (en niet alleen op de stranden) over de hele wereld en we zien de hoeveelheid microplastic en normaal plastic, dat na elke storm in de oceanen wordt weggespoeld. We gaan op geen enkele manier bijdragen aan dit mondiale probleem.

Andere suggesties…