Amazinc! Tanning Oil

 25,45

De Amazinc Tanning Oil is een alles-in-één zonnebrandolie. Naast dat de olie jouw huid beschermt tegen de zon, vernieuwt, hydrateert en herstelt de olie ook jouw huid. De zonnebrandolie is volledig plantaardig en stimuleert het bruiningsproces.

De tanning oil heeft een beschermingsfactor van SPF10 en laat geen dikke, vette laag achter.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De Amazinc tanning oil biedt een volledige plantaardige UV-bescherming. De zonnebrand olie is waterproof en makkelijk smeerbaar.

Wist je dat deze tanning oil het bruiningsproces stimuleert? 

De zonnebrand olie is verpakt in een 100% recycleerbare aluminium fles. Ideaal voor tijdens een vakantie of langere reis. Daarnaast is deze tanning oil ook 100% veganistisch. De olie zit vol met natuurlijke oliën uit frambozenpitten, olijven, haver en rozemarijn.

Amazinc Tanning Oil

Inhoud: 150 ml
Beschermt tegen UVA / UVB
Ook geschikt voor kinderen (0+)
NON-NANO (Reef Safe)

Ingrediënten

Amandelolie, Tamanuolie, Frambozen olie, Rozenolie, Jojoba-olie, Haver olie, Vitamine E, Collïdale, Tarwekiemolie, Olijfolie, Lavendelolie, Rozemarijn olie en Jasmijn Olie,

Amazinc! 

In de producten van Amazinc! zitten geen parabenen, geen nanodeeltjes van zware metalen, geen oxybenzonen, avobenzonen of andere chemicaliën die vervuilend en toxisch zijn voor ons milieu. Als we natuurlijk zeggen, bedoelen we ook natuurlijk.
Amazinc! is een assortiment huidverzorging met alleen natuurlijke ingrediënten en geen verontreinigende stoffen en chemicaliën, die giftig zijn voor de natuur om ons heen. Ze hebben heel hard gewerkt om de producten zonder minerale olie samen te stellen, daarom hebben ze ook besloten om zeker geen plastic verpakkingen te gebruiken. Ze gebruiken aluminium en kartonnen verpakkingen. De verpakkingen zijn lichtgewicht en sterk (ideaal voor op reis) en ze zijn volledig recyclebaar.
Het belangrijkste is dat geen van die materialen degradeert tot microdeeltjes en in onze voedselketen terechtkomt zoals plastic dat doet. We brengen veel tijd door op de stranden (en niet alleen op de stranden) over de hele wereld en we zien de hoeveelheid microplastic en normaal plastic, dat na elke storm in de oceanen wordt weggespoeld. We gaan op geen enkele manier bijdragen aan dit mondiale probleem.

Andere suggesties…