Anaé Biologische Pleisters op rol

 2,95

De biologische pleisters op rol van Anaé zijn gemaakt van 78% biologisch katoen en 22% GOTS-gecertificeerde lijm. De rol is 50 cm lang en 6 cm breed.

Beschikbaar via nabestelling

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Het doosje van de biologische pleisters van Anaé bevat een rol van 50 cm lang en 6 cm breed. Je kunt de Anaé biologische pleister op rol zelf op maat knippen. Liever losse pleisters? Kies dan voor deze biologische pleisters van Anaé.

Gebruiksaanwijzing voor de Biologische Pleisters

Reinig, desinfecteer, spoel en droog voorzichtig de wond en de huid eromheen. Knip een stuk van de Anaé biologische pleisters op rol af; net wat groter dan de wond zelf. Breng de pleister aan en druk voorzichtig, zodat de pleister zich hecht. Vervang de pleister minstens twee keer per dag. Het product is niet geschikt voor hergebruik. Koel en droog bewaren.

Anaé

Anaé biedt producten aan voor het hele gezin, voor dagelijks gebruik, gemaakt van minerale of plantaardige materialen. Cosmetische ingrediënten en hygiëneproducten voor een betere ecologische kwaliteit/prijsverhouding. De producten zijn samengesteld uit biologische grondstoffen (biologische en Franse oliën) of minerale grondstoffen. De meeste producten en accessoires van Anaé worden gemaakt in Europa om de CO2-impact te beperken. Alleen bepaalde biologische katoenproducten komen uit Turkije, een land waar textielkennis al heel lang aanwezig is.

Anaé maakt echt nuttige alledaagse producten, eenvoudig van samenstelling en multifunctioneel. Deze producten zijn geschikt voor alle budgetten waardoor de ecologische producten voor iedereen toegankelijk zijn. Daarnaast stimuleren ze biologische landbouw door waar mogelijk het gebruik van plantaardige ingrediënten aan te moedigen. Alle ingrediënten en grondstoffen zijn met respect gekozen voor onze aarde en de mensen die bijdragen aan deze producten.

GOTS

Het katoen voldoet aan GOTS (Global Organic Textile Standard), het label voor biologisch en ecologisch textiel. Naast het gebruik van natuurlijke vezels uit de biologische landbouw, omvat GOTS ook uitgebreide milieuvereisten in de hele textielproductieketen en sociale garanties van fabrikanten. De specifieke etikettering wordt voor elk product gevalideerd om een ​​betrouwbare garantie aan de consument te bieden.