Anaé organisch katoenen waszakje

 2,75

Het Anaé organisch katoenen waszakje is van ongebleekt biologisch katoen. Handig om ondergoed of herbruikbare make-up pads in te wassen.

Beschrijving

Door het Anaé organisch katoenen waszakje te gebruiken, kun je kwetsbare kledingstukken veilig in de wasmachine stoppen. Zo voorkom je dat je het met de hand moet wassen.

Afmetingen van het waszakje: 25 x 29 cm

Gebruiksaanwijzing

Doe je kwetsbare kleding (bijvoorbeeld ondergoed of uitwasbare make-up wattenschrijfjes) in het waszakje. Zo voorkom je dat de kleding zich gaat verwringen met de rest van de was. Ook voorkom je dat je kleding gaat pluizen.

Het Anaé organisch katoenen waszakje

  • Het waszakje is gemaakt van GOTS gecertificeerd biokatoen
  • Ze zijn ideaal voor herbruikbare make-up pads
  • Geschikt voor delicaat ondergoed
  • Het is een Europees product

De meeste waszakken worden gemaakt van synthetisch materiaal, voornamelijk van nylon. Hierdoor kunnen microvezels los komen en door het water in de afvoer terechtkomen. Het organisch katoenen waszakje wordt geleverd zonder extra verpakking. Enkel met een kaartje van gerecycled karton.

Bekijk hier de andere producten om het wassen en drogen milieuvriendelijker te maken.

Anaé

Anaé biedt producten aan voor het hele gezin, voor dagelijks gebruik, gemaakt van minerale of plantaardige materialen. Cosmetische ingrediënten en hygiëneproducten voor een betere ecologische kwaliteit/prijsverhouding. De producten zijn samengesteld uit biologische grondstoffen (biologische en Franse oliën) of minerale grondstoffen. De meeste producten en accessoires van Anaé worden gemaakt in Europa om de CO2-impact te beperken. Alleen bepaalde biologische katoenproducten komen uit Turkije, een land waar textielkennis al heel lang aanwezig is.

Anaé maakt echt nuttige alledaagse producten, eenvoudig van samenstelling en multifunctioneel. Deze producten zijn geschikt voor alle budgetten waardoor de ecologische producten voor iedereen toegankelijk zijn. Daarnaast stimuleren ze biologische landbouw door waar mogelijk het gebruik van plantaardige ingrediënten aan te moedigen. Alle ingrediënten en grondstoffen zijn met respect gekozen voor onze aarde en de mensen die bijdragen aan deze producten.