Anaé Scheermesjes

 1,95

De losse Anaé scheermesjes zijn perfect wanneer je wil scheren op de klassieke manier. Ze hebben aan beide zijden een snijvlak en worden ook wel double edge blades genoemd.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De losse Anaé scheermesjes zijn perfect wanneer je wil scheren op de klassieke manier. Deze mesjes worden geplaatst in het scheermesje, ook wel safety razor of krabber genoemd. Traditioneel scheren wint aan populariteit! Het is niet alleen veel goedkoper dan de moderne scheersystemen maar het scheerresultaat is bovendien beter. Als je de kosten van aanschaf en het regelmatig vervangen van de mesjes vergelijkt kom je uit op een besparing van ruim 140 euro per jaar!

Voordelen van de Anaé scheermesjes:

  • De scheermesjes gaan lang mee
  • De mesjes van het scheermes zijn makkelijk te vervangen
  • Deze scheermesjes kunnen gebruikt worden in bijna alle scheermessen die je open kan draaien en in de Safety Razor!
  • Het is beter voor het milieu.
  • Bekijk hier de overige producten om duurzaam te scheren.

Anaé

Anaé biedt producten aan voor het hele gezin, voor dagelijks gebruik, gemaakt van minerale of plantaardige materialen. Cosmetische ingrediënten en hygiëneproducten voor een betere ecologische kwaliteit/prijsverhouding. De producten zijn samengesteld uit biologische grondstoffen (biologische en Franse oliën) of minerale grondstoffen. De meeste producten en accessoires van Anaé worden gemaakt in Europa om de CO2-impact te beperken. Alleen bepaalde biologische katoenproducten komen uit Turkije, een land waar textielkennis al heel lang aanwezig is.

Anaé maakt echt nuttige alledaagse producten, eenvoudig van samenstelling en multifunctioneel. Deze producten zijn geschikt voor alle budgetten waardoor de ecologische producten voor iedereen toegankelijk zijn. Daarnaast stimuleren ze biologische landbouw door waar mogelijk het gebruik van plantaardige ingrediënten aan te moedigen. Alle ingrediënten en grondstoffen zijn met respect gekozen voor onze aarde en de mensen die bijdragen aan deze producten.

COSMOS

Hygiëneproducten en cosmetische ingrediënten zijn gecertificeerd volgens de COSMOS-standaard. Deze internationale COSMOS-standaard is de meest geavanceerde en veeleisende specificatie voor ecologische en biologische cosmetica. Het bevordert het gebruik van ingrediënten uit de biologische landbouw, processen die het milieu en de menselijke gezondheid respecteren, en de integratie van het concept van “groene chemie”.

Andere suggesties…