Anaé Wasbaar Maandverband

 16,95 18,95

Anaé Wasbaar Maandverband is een herbruikbaar en milieuvriendelijk maandverband. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en comfortabel te dragen en ze zien er ook nog eens leuk uit. Inhoud 2 stuks. Er zijn diverse soorten maandverband verkrijgbaar; dag, nacht en mini.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Eindelijk een mooi alternatief voor het wegwerpmaandverband: een herbruikbaar, wasbaar maandverband. Anaé Wasbaar maandverband is milieuvriendelijk en makkelijk in gebruik. Het laat de huid ademen en is comfortabel om te dragen. Zo maak je je menstruatieperiode een stuk aangenamer.
Anaé Wasbaar maandverband is ook geschikt voor vrouwen met een gevoelige, snel geïrriteerde huid. Het product is gemaakt van 100% biologisch katoen. Het maandverband bevat 3 lagen katoen, die de waterdichte beschermlaag omwikkelen. Dit voorkomt doorlekken!

3 soorten maandverband

Er zijn drie soorten wasbaar maandverband; dag, nacht en mini.

  • Maandverband mini: gebruik dit maandverband aan het begin of einde van je ongesteldheid. Het is namelijk bedoelt voor lichte bloedingen. Als je meer bloed verliest, kies dan voor de grotere/dag variant van dit herbruikbare maandverband!
  • Maandverband dag: dit maandverband is groter en kan meer bloed opvangen.
  • Maandverband nacht: perfect om te dragen tijdens de nacht.

Hoe te wassen?

Dompel het maandverband in koud water voordat je het maandverband op maximaal 60 graden Celsius wast. We raden echter aan om het maandverband met lauw water te wassen. Gebruik verder geen bleekmiddel of chloorproducten. De maandverband niet strijken.

Anaé wasbaar maandverband

  • Afmetingen: 20,5 x 22 cm
  • Inhoud: 2 stuks
  • Materiaal: 100% biologisch katoen: ondoordringbare beschermlaag van polypropyleen zonder ftalaten en zonder bisfenol.
  • Ingrediënten uit de biologische landbouw
  • Bekijk hier onze overige duurzame persoonlijke hygiëne producten.

Anaé

Anaé biedt producten aan voor het hele gezin, voor dagelijks gebruik, gemaakt van minerale of plantaardige materialen. Cosmetische ingrediënten en hygiëneproducten voor een betere ecologische kwaliteit/prijsverhouding. De producten zijn samengesteld uit biologische grondstoffen (biologische en Franse oliën) of minerale grondstoffen. De meeste producten en accessoires van Anaé worden gemaakt in Europa om de CO2-impact te beperken. Alleen bepaalde biologische katoenproducten komen uit Turkije, een land waar textielkennis al heel lang aanwezig is.

Anaé maakt echt nuttige alledaagse producten, eenvoudig van samenstelling en multifunctioneel. Deze producten zijn geschikt voor alle budgetten waardoor de ecologische producten voor iedereen toegankelijk zijn. Daarnaast stimuleren ze biologische landbouw door waar mogelijk het gebruik van plantaardige ingrediënten aan te moedigen. Alle ingrediënten en grondstoffen zijn met respect gekozen voor onze aarde en de mensen die bijdragen aan deze producten.

Andere suggesties…