Anaé wasbare make-up schijfjes

 5,99

De Anaé wasbare make-up schijfjes zijn gemaakt van organisch katoen. Het setje bevat 5 zijdezachte badstofdoekjes die ideaal zijn voor het gezicht, huid en babyverzorging.

Beschrijving

De Anaé wasbare make-up schijfjes zijn gemaakt van organisch katoen. Eén kant is gemaakt van katoenen badstof en de andere kant uit zijdezachte flanelstof.  Het setje bevat 5 schijfjes die ideaal zijn voor het gezicht en babyverzorging. Het gebruik van herbruikbare wattenschijfjes voorkomt verspilling van grondstoffen voor verpakkingen en wegwerp artikelen.

De Anaé wasbare make-up schijfjes

  • Afmetingen: 9 cm
  • 100% biologisch katoen
  • Met GOTS keurmerk
  • Wasbaar op 60°Cen dus herbruikbaar
  • Zacht en vriendelijk voor de huid
  • Set van 5
  • Bekijk hier andere duurzame verzorgende producten.

Anaé

Anaé biedt producten aan voor het hele gezin, voor dagelijks gebruik, gemaakt van minerale of plantaardige materialen. Cosmetische ingrediënten en hygiëneproducten voor een betere ecologische kwaliteit/prijsverhouding. De producten zijn samengesteld uit biologische grondstoffen (biologische en Franse oliën) of minerale grondstoffen. De meeste producten en accessoires van Anaé worden gemaakt in Europa om de CO2-impact te beperken. Alleen bepaalde biologische katoenproducten komen uit Turkije, een land waar textielkennis al heel lang aanwezig is.

Anaé maakt echt nuttige alledaagse producten, eenvoudig van samenstelling en multifunctioneel. Deze producten zijn geschikt voor alle budgetten waardoor de ecologische producten voor iedereen toegankelijk zijn. Daarnaast stimuleren ze biologische landbouw door waar mogelijk het gebruik van plantaardige ingrediënten aan te moedigen. Alle ingrediënten en grondstoffen zijn met respect gekozen voor onze aarde en de mensen die bijdragen aan deze producten.

GOTS

Het katoen of de katoen/linnen accessoires voldoen aan GOTS (Global Organic Textile Standard), het label voor biologisch en ecologisch textiel. Naast het gebruik van natuurlijke vezels uit de biologische landbouw, omvat GOTS ook uitgebreide milieuvereisten in de hele textielproductieketen en sociale garanties van fabrikanten. De specifieke etikettering wordt voor elk product gevalideerd om een betrouwbare garantie aan de consument te bieden.

COSMOS

Hygiëneproducten en cosmetische ingrediënten zijn gecertificeerd volgens de COSMOS-standaard. Deze internationale COSMOS-standaard is de meest geavanceerde en veeleisende specificatie voor ecologische en biologische cosmetica. Het bevordert het gebruik van ingrediënten uit de biologische landbouw, processen die het milieu en de menselijke gezondheid respecteren, en de integratie van het concept van “groene chemie”.

Andere suggesties…