BoWeevil Boodschappen netje

 5,95

Dit BoWeevil Boodschappen netje is een GOTS-gecertificeerde katoenen tas; een handige vervanger van de plastic boodschappentas. Compact, lichtgewicht, sterk en met een ronde onderkant. De netjes zijn verkrijgbaar in twee kleren: naturel of antraciet.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Met het BoWeevil Boodschappen netje zijn plastic tasjes nu echt verleden tijd, want we willen de aarde niet verder vervuilen. Biologische katoenen draagtassen vervullen daarom nu de rol als draagtas. Dit GOTS-gecertificeerde katoenen BoWeevil boodschappen netje bezit diverse handige eigenschappen. Hij is licht, sterk, compact en perfect te gebruiken als stand- of boodschappentas. Ook leuk te gebruiken als geschenktasje met daarin de cadeautjes.

Maat: 38 x 30 cm

BoWeevil heeft ook een canvas boodschappen tas als je liever een dichte, grotere boodschappentas gebruikt. Ook opzoek naar een duurzaam alternatief voor de fruit en groente plastic zakjes? Kies dan voor de fruit- en groente netjes.

BoWeevil

BoWeevil heeft zo’n 30 jaar geleden aan de basis gestaan van gecertificeerd biologisch katoen en heeft daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan een duurzamere wereld. Nog steeds maken ze mooie producten en stoffen van hoogwaardig biologisch katoen. De producten zijn laagdrempelig, hedendaags en betaalbaar.

GOTS

GOTS is een keurmerk waarbij de afkorting staat voor ‘Global Organic Textile Standard’. Of producten hieraan voldoen wordt gecontroleerd door een geaccrediteerde organisatie. Er worden eisen gesteld aan de productie, verwerking, verpakking en arbeidsomstandigheden tijdens de productiefase. Bij producten die dit keurmerk krijgen worden geen synthetische gewasbeschermingsmiddelen, genetisch gemodificeerde organismen of kunstmest gebruikt bij de teelt.

Extra informatie

Afmetingen N/B

Andere suggesties…