BoWeevil Broodzakje

 1,95 5,95

Het BoWeevil Broodzakje is een herbruikbaar biologisch zakje voor brood. Vervang je plastic broodzakje door dit duurzame 100% gecertificeerde katoenen voile. Verkrijgbaar in drie maten S (16 x 18 cm), M (20 x 30 cm) of L (30 x 40 cm)

Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Het BoWeevil Broodzakje is een herbruikbaar biologisch zakje voor brood. Deze zakken zijn gemaakt in India en zijn voorzien van het GOTS-label. Neem het zakje mee naar de bakker en koop daar je brood in. Koop maat L voor een heel brood of gebruik hem als boodschappen tas. Heel handig én ook nog eens milieuvriendelijk. Daarnaast kun je het brood met het broodzakje ook in de vriezer leggen en houd je het brood langer vers.

Het BoWeevil broodzakje

  • Het broodzakje is gemakkelijk te openen en te sluiten door het koordje
  • Het BoWeevil zakje is verkrijgbaar in drie verschillende maat S (16 x 18 cm), maat M (20 x 30 cm) of maat L (30 x 40 cm)
  • De zakjes zijn gemaakt van biologisch katoen en wasbaar op 30 °C  in de machine. Let op: de zakjes zijn niet geschikt voor de droger.
  • De zakjes zijn gemaakt van Biologisch katoen (GOTS gecertificeerd)
  • Ze zijn geheel recyclebaar en 100% biologisch afbreekbaar
  • Bekijk hier onze overige handige bulkzakjes

BoWeevil

BoWeevil heeft zo’n 30 jaar geleden aan de basis gestaan van gecertificeerd biologisch katoen en heeft daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan een duurzamere wereld. Nog steeds maken ze mooie producten en stoffen van hoogwaardig biologisch katoen. De producten zijn laagdrempelig, hedendaags en betaalbaar.

Andere suggesties…