BoWeevil Fruit- en Groente netje

 2,25 7,50

Het BoWeevil Fruit- en Groente netje is een leuk alternatief voor de plastic zakken voor fruit in de supermarkt! Zo breng jij je fruit en groente op een milieuvriendelijke manier. De netjes zijn in 3 maten verkrijgbaar.

Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Met dit herbruikbare BoWeevil Fruit- en Groente netje vermijdt je verpakkingsafval. Je kan het netje dan ook makkelijk meenemen naar de supermarkt of als je bijvoorbeeld gaat picknicken of spulletjes op de markt koopt. Hij is zeer stevig en speciaal gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Je stopt je etenswaren gewoon in het netje, waardoor plastic geheel overbodig is. Na gebruik gooi je het netje in de wasmachine en zijn ze zo weer schoon.

BoWeevil fruit- en groente netje

  • Makkelijk te openen en te sluiten door het koordje.
  • De netjes zijn gemaakt van 100% biologisch katoen (GOTS gecertificeerd)
  • wasbaar op 30 °C  in de machine. Leg ze niet in de droger, gewoon nat ophangen en zelf laten drogen is genoeg
  • De netjes zijn geheel recyclebaar en 100% biologisch afbreekbaar
  • Geproduceerd in India
  • Bekijk hier onze overige handige bulkzakjes

Milieu

Per dag gebruiken wij meer dan 1 miljoen plastic zakjes die na gebruik vaak in de natuur belanden waar ze een serieuze bedreiging vormen voor dieren. In de oceaan drijft een plastic ‘eiland’ rond die even groot is als Frankrijk en Spanje samen. Daarom is er nu, een biologisch katoenen zak als alternatief voor de plastic zakjes. Deze zakjes zijn gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen, beter bekend als het GOTS-keurmerk. Als je langs de markt gaat voor fruit, kan je het gewoon in dit zakje mee naar huis nemen om flink wat plastic te besparen.

BoWeevil

BoWeevil heeft zo’n 30 jaar geleden aan de basis gestaan van gecertificeerd biologisch katoen en heeft daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan een duurzamere wereld. Nog steeds maken ze mooie producten en stoffen van hoogwaardig biologisch katoen. De producten zijn laagdrempelig, hedendaags en betaalbaar.

 

Extra informatie

Afmetingen N/B

Andere suggesties…