Croll & Denecke Badmat

 22,50

Deze duurzame Croll & Denecke Badmat zorgt voor een comfortabele sfeer en ambiance in iedere badkamer. De badmat is gemaakt van bamboe en is anti-slip.

Beschrijving

Douchematten, je hebt ze in allerlei vormen en maten, en ze hebben bijna allemaal één ding met elkaar gemeen, vaak drogen ze moeizaam. Daarnaast zijn vele badmatten gemaakt van synthetisch niet bio-afbreekbaar materiaal waardoor ze niet heel duurzaam zijn.

De Croll & Denecke Badmat is een duurzaam verantwoord en milieuvriendelijk badkamer product, gemaakt uit natuurlijke grondstoffen. Deze wellness badmat zorgt voor een comfortabele sfeer en ambiance in iedere badkamer.

Afmeting: 50 x 80 x 7 cm

De Croll & Denecke Badmat

  • Vuilafstotend en antibacterieel.
  • Voorzien van anti-slip coating en grip kussentjes waardoor je niet kunt uitglijden.
  • Is gemakkelijk schoon te maken.

Bamboe

Bamboe staat bekend om zijn sterkte en duurzaamheid, wat betekent dat uw mat niet vaak vervangen hoeft te worden. Bovendien heeft bamboe heeft van nature anti-bacteriële werking, het neemt geen water op, dus het zal de groei van schimmel niet bevorderen zoals een traditionele mat van textiel dat wel zou doen.

Croll & Denecke

Croll & Denecke bestaat al sinds 1897. Nu zijn Peter en Nina Hankiewicz de specialisten van dit familiebedrijf. De kern is het gebruiken van herwinbare grondstoffen, ooit begonnen met sponzen uit zee. Ze groeien als kool en zijn zodanig simpel en natuurlijk dat het voor mens en geest rustgevend werkt. Dit is veel gezonder dan de producten die tegenwoordig van plastic en soms giftige stoffen worden gemaakt. Inmiddels hebben ze veel meer in het assortiment dan alleen sponzen. Uniek zijn de borstels gemaakt van oersterk en prachtig olijvenhout.

Andere suggesties…