Croll & Denecke herbruikbare make-up pads

 10,99

Klaar met steeds opnieuw wattenschijfjes te moeten kopen om je make-up te verwijderen? Dan zijn deze Croll & Denecke herbruikbare make-up pads exact wat je nodig hebt.

Beschrijving

Wattenschijfjes en natte doekjes zijn verspillend en schadelijk voor het milieu. Niet alleen helpen de Croll & Denecke herbruikbare make-up pads je afvalproductie te verminderen, maar ze zullen je op de lange termijn ook geld besparen doordat je niet langer iedere maand weer wegwerp wattenschijfjes hoeft te kopen.

Croll & Denecke make-up pads

Gemiddeld komt één herbruikbare pad overeen met het gebruik van maximaal 300 wegwerp wattenschijfjes. Beste geld besparende life hack ooit! De zero-waste make-up pads werken fantastisch met elk type make-up verwijderaar, inclusief vette en olie-achtige producten.

Croll & Denecke

Croll & Denecke bestaat al sinds 1897. Nu zijn Peter en Nina Hankiewicz de specialisten van dit familiebedrijf. De kern is het gebruiken van herwinbare grondstoffen, ooit begonnen met sponzen uit zee. Ze groeien als kool en zijn zodanig simpel en natuurlijk dat het voor mens en geest rustgevend werkt. Dit is veel gezonder dan de producten die tegenwoordig van plastic en soms giftige stoffen worden gemaakt. Inmiddels hebben ze veel meer in het assortiment dan alleen sponzen. Uniek zijn de borstels gemaakt van oersterk en prachtig olijvenhout.

Andere suggesties…