Croll & Denecke Scheerkwast

 12,95

De Croll & Denecke Scheerkwast is speciaal ontwikkeld voor nat scheren. De scheerkwast is veganistisch. Sommige gebruikers geven de voorkeur aan deze scheerkwast, niet alleen vanwege de veganistische eigenschappen, maar ook omdat het gebruikt kan worden om bijzonder romig scheerschuim op te kloppen.

Beschrijving

Als je geobsedeerd bent door huidverzorging Croll & Denecke, ga je de Croll & Denecke Scheerkwast geweldig vinden! De borstel is geschikt voor veganisten. Deze puur veganistische haarkwaliteit is speciaal ontwikkeld voor nat scheren. In zijn donkere kleur en zachtheid lijken de vezels aan de uiteinden zachter dan natuurlijk haar. Sommige gebruikers geven de voorkeur aan deze scheerkwast, niet alleen vanwege de veganistische eigenschappen, maar ook omdat het gebruikt kan worden om bijzonder romig scheerschuim op te kloppen. 

Gebruiken

Het gezicht en de hals vochtig maken met zo warm mogelijk water. Klopt de scheerschuim losjes op met de Croll & Denecke Scheerkwast, in zachte streken aanbrengen en genieten van het massage-effect. Laat dan één of twee minuten werken. Scheer nu de baard met een scherp mes zonder al te veel druk uit te oefenen.

Croll & Denecke

Croll & Denecke bestaat al sinds 1897. Nu zijn Peter en Nina Hankiewicz de specialisten van dit familiebedrijf. De kern is het gebruiken van herwinbare grondstoffen, ooit begonnen met sponzen uit zee. Ze groeien als kool en zijn zodanig simpel en natuurlijk dat het voor mens en geest rustgevend werkt. Dit is veel gezonder dan de producten die tegenwoordig van plastic en soms giftige stoffen worden gemaakt. Inmiddels hebben ze veel meer in het assortiment dan alleen sponzen. Uniek zijn de borstels gemaakt van oersterk en prachtig olijvenhout.

Andere suggesties…