Croll & Denecke Sisal zeepzakje

 4,10

Het Croll & Denecke Sisal Zeepzakje is een handige manier om je shampoobar of body bar in te bewaren. Het is een plastic vrij alternatief. 100% natuurlijk biologisch afbreekbaar. Perfecte aanvulling op het douchen en baden met onze natuurlijke zepen in dit zakje.

Beschrijving

Het Croll & Denecke Sisal Zeepzakje is veganistisch, plastic vrij en een duurzaam badkameraccessoire voor uw spa-ervaring thuis. 100% natuurlijk biologisch afbreekbaar. Het is een perfecte aanvulling op het douchen en baden met natuurlijke zepen in dit zakje.

Voordelen van het sisal zeepzakje

  • Een stuk zeep in het zakje en je hebt een betere grip in de hand
  • De zeep droogt beter op door middel van een koordje om op te hangen
  • Masseert en exfolieert de huid in één keer
  • Licht toegenomen schuimvorming

Gebruik van het Sisal zeepzakje

Vul het Croll & Denecke sisal zeepzakje heel gemakkelijk met een stuk zeep, schuim met water en zeep het lichaam in net als met een klassieke spons. Het sisal zeepzakje is een zeepnetje dat voorkomt dat de zeep uit je hand glijdt. Na gebruik kunt u het product eenvoudig in de douche of het bad hangen om te drogen en af te voeren.

Tip

Ook zeer praktisch voor zeepresten. Zeepresten en stukken zeep kunnen in het zeepzakje worden verzameld en kunnen gebruikt worden tot het laatste restje – verspilling vrij.

Croll & Denecke

Croll & Denecke bestaat al sinds 1897. Nu zijn Peter en Nina Hankiewicz de specialisten van dit familiebedrijf. De kern is het gebruiken van herwinbare grondstoffen, ooit begonnen met sponzen uit zee. Ze groeien als kool en zijn zodanig simpel en natuurlijk dat het voor mens en geest rustgevend werkt. Dit is veel gezonder dan de producten die tegenwoordig van plastic en soms giftige stoffen worden gemaakt. Inmiddels hebben ze veel meer in het assortiment dan alleen sponzen. Uniek zijn de borstels gemaakt van oersterk en prachtig olijvenhout.

Andere suggesties…