Croll & Denecke Tandenborstelhouder

 3,50 12,00

Gebruik geen plastic tandenborstel houders meer, maar ga voor duurzaam en stijlvol bamboe met de Croll & Denecke tandenborstelhouder.

Keuze uit vier elementen: aarde, water, lucht en vuur.

Beschrijving

De Croll & Denecke tandenborstelhouder is gemaakt van Bamboe en om je tandenborstel in op te bergen. De tandenborstelhouder heeft verschillende symbolen als opdruk en geeft een luxe uitstraling aan je badkamer.

Vier varianten

De Croll & Denecke tandenborstelhouder is verkrijgbaar in vier varianten: op elke houder staat een andere opdruk. Er is keuze uit vier symbolen die staan voor de elementen: aarde, water, lucht en vuur. Dit is erg handig voor gezinnen, zodat je de tandenborstels goed uit elkaar kan houden.

Bamboe

Bamboe is de snelst groeiende plant ter wereld. Na het kappen van de bamboe groeit de plant in 90 dagen terug tot een boom van 30 meter hoog. Bovendien maakt de plant zelf een antibacteriële stof aan, waardoor er geen bestrijdingsmiddelen nodig zijn. Bij de oogst van bamboe blijven de wortels zitten. Dit zorgt ervoor dat het land tegen erosie beschermd wordt. Voor de rest kan vrijwel alles van de plant worden gebruikt, dus het levert weinig afval op. En alles wat van bamboe gemaakt wordt is natuurlijk weer biologisch afbreekbaar. Een perfect alternatief voor het kappen van bomen uit oerbossen en regenwouden.

Croll & Denecke

Croll & Denecke bestaat al sinds 1897. Nu zijn Peter en Nina Hankiewicz de specialisten van dit familiebedrijf. De kern is het gebruiken van herwinbare grondstoffen, ooit begonnen met sponzen uit zee. Ze groeien als kool en zijn zodanig simpel en natuurlijk dat het voor mens en geest rustgevend werkt. Dit is veel gezonder dan de producten die tegenwoordig van plastic en soms giftige stoffen worden gemaakt. Inmiddels hebben ze veel meer in het assortiment dan alleen sponzen. Uniek zijn de borstels gemaakt van oersterk en prachtig olijvenhout.

Andere suggesties…