Croll & Denecke zeepbakje rond

 6,65

Dit Croll & Denecke stijlvolle zeepbakje van bamboe geeft je badkamer een exclusief tintje. De onderkant is uitgerust met uitlek gaten waardoor je zeep er altijd droog bij ligt.

Beschrijving

Dit Croll & Denecke zeepbakje ziet er geweldig uit in je badkamer en is ook handig om te gebruiken voor je shampoo bar, zeep of voor het drogen van je Konjac spons. Zepen kunnen heel heel lang mee gaan wanneer ze uit de buurt van water worden gehouden. Door de handige uitlekgaten kan het water worden afgevoerd en kan de zeep goed drogen. Liever een vierkant bakje? Bekijk dan dit Croll & Denecke zeepbakje vierkant.

Maat

Het bakje heeft een doorsnee van 10 centimeter

Bamboe

Het Croll en Denecke zeepbakje is gemaakt van bamboe. Bamboe is een goed alternatief voor hout, steen en plastic. Bamboe is een grassoort dat heel snel groeit in vergelijking met bomen. De plant kan in slechts 90 dagen groeien tot een boom van wel 30 meter hoog! Er zijn geen pesticiden nodig voor het oogsten van bamboe, in feite blijven de wortels van bamboe volledig onaangeroerd in de grond, waardoor het land wordt beschermd tegen erosie. Bijna de hele bamboeplant wordt gebruikt voor de productie van producten, waardoor er weinig afval ontstaat. En bamboe is natuurlijk 100% biologisch afbreekbaar.

Croll & Denecke

Croll & Denecke bestaat al sinds 1897. Nu zijn Peter en Nina Hankiewicz de specialisten van dit familiebedrijf. De kern is het gebruiken van herwinbare grondstoffen, ooit begonnen met sponzen uit zee. Ze groeien als kool en zijn zodanig simpel en natuurlijk dat het voor mens en geest rustgevend werkt. Dit is veel gezonder dan de producten die tegenwoordig van plastic en soms giftige stoffen worden gemaakt. Inmiddels hebben ze veel meer in het assortiment dan alleen sponzen. Uniek zijn de borstels gemaakt van oersterk en prachtig olijvenhout.

Andere suggesties…