Fair Squared Aftershave Balsem Abrikoos

 11,95

De Fair Squared aftershave balsem abrikoos is een aftershave die jouw huid kalmeert en verkoelt na het scheren. Ook helpt de aftershave balsem tegen irritaties op jouw huid. De natuurlijke oliën in de balsem zorgen voor een gladde en zachte huid.

Beschrijving

De Fair Squared aftershave balsem heeft een abrikoos geur door de Fair Trade abrikozenolie. De aftershave balsem zorgt ervoor dat jouw huid wordt voorzien van voldoende vocht en dat jouw huid beschermt is tegen irritaties.

De aftershave balsem zorgt voor een kalmerende en verkoelende huid na het scheren. De Fair Squared balsem is geschikt voor alle huidtypes.

Wist je dat dankzij de eerlijke handelsvoorwaarden kleine boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden kunnen investeren in een duurzame toekomst? 

Fair Squared Aftershave Balsem Abrikoos

Inhoud: 30 ml
Verpakking: glazen potje; recyclebaar en duurzaam!
De aftershave balsem is verkrijgbaar in abrikoos en argan.

Ingrediënten

Aqua (Water), Olea Europaea (Olijfolie) Olie, Glycerine Prunus Armeniaca (Abrikozen) Pitolie, Vitis vinifera (druiven)pitolie, Coco Caprylaat Natrium, Levulinaat Natrium, Anisaat Glyceryl Stearaat SEPhragmites, Communis Extract Poria Cocos Extract Cetearyl, Alcohol Xanthaan (Fragrancel) Salicylaat.

Fair Squared

FairSquared bestaat sinds 2010 en is een bedrijf dat plastic-vrije cosmetica in glazen potten aanbiedt. De glazen potten kun je weer in de winkel inleveren en zorgen wij ervoor dat ze terugkomen bij Fair Squared. Dit zorgt uiteindelijk voor een zero-wasteprincipe. Fair Squared heeft een ruim aanbod van meer dan 200 producten, die allemaal fair trade en veganistisch zijn. Ook bevatten de producten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. Het bedrijf onthoudt zich ook van het gebruik van ruwe olie en andere derivaten, genetisch gemodificeerde of andere negatieve ingrediënten die niet goed zijn voor ons lichaam. Ook op het gebied van microplastics staat u hier aan de veilige kant. Omdat het natuurlijke cosmetica betreft, bevatten de producten geen microplastic.

Andere suggesties…