Fair Squared Aleppo Zeep

 9,95

De Fair Squared Aleppo zeep is een zeep die jij veelzijdig kunt gebruiken. De zeep is bijvoorbeeld geschikt voor jouw lichaam of haar. De Aleppo zeep is gemaakt van Fairtrade olijfolie en biologisch gecertificeerde laurierolie. De zeep bevat geen parfum en geen conserveermiddelen

Beschrijving

De natuurlijke Fair Squared Aleppo zeep is verzorgend voor jouw lichaam en haar. De zeep is geur- en conserveermiddelvrij.

Wist je dat de Aleppo zeep heel populair is, omdat het een krachtig zuiverende en tegelijkertijd regenererende werking heeft?

Fair Squared Aleppo Zeep

Inhoud: 200 gram
Gemaakt van Fairtrade olijfolie en biologisch gecertificeerde laurierolie van duurzame teelt

Ingrediënten

Olea Europaea Fruitolie (Olijfolie*), Aqua, Natriumhydroxide, Laurus nobilis fruitolie

Fair Squared

FairSquared bestaat sinds 2010 en is een bedrijf dat plastic-vrije cosmetica in glazen potten aanbiedt. De glazen potten kun je weer in de winkel inleveren en zorgen wij ervoor dat ze terugkomen bij Fair Squared. Dit zorgt uiteindelijk voor een zero-wasteprincipe. Fair Squared heeft een ruim aanbod van meer dan 200 producten, die allemaal fair trade en veganistisch zijn. Ook bevatten de producten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. Het bedrijf onthoudt zich ook van het gebruik van ruwe olie en andere derivaten, genetisch gemodificeerde of andere negatieve ingrediënten die niet goed zijn voor ons lichaam. Ook op het gebied van microplasticsstaat u hier aan de veilige kant. Omdat het natuurlijke cosmetica betreft, bevatten de producten geen microplastic.

Andere suggesties…