Fair Squared All in one Zeep

 8,95

De Fair Squared all in one zeep is een zeep die jij kunt gebruiken voor je lichaam en handen. De zeep is geschikt voor alle huidtypes en bevat Fairtrade olijfolie.

Beschrijving

De Fair Squared All in one Zeep is een lichaams- en handzeep die door de fairtrade olijfolie geschikt is voor alle huidtypes. Andere ingrediënten zijn fairtrade sheaboter en fairtrade kokosolie.

Wist je dat er een bewaarzakje van organisch katoen bij zit? 

Fair Squared All in one Zeep

Inhoud: 2 zepen van 80 gram en een bewaarzakje van organisch katoen
Verder is de zeep zero waste, veganistisch en bevat alleen natuurlijke ingrediënten.

Ingrediënten

Olea Europaea Fruitolie (Olijfolie*), Cerevisia “Bier”, Cocos Nucifera Olie (Kokosolie*), Brassica Napus Olie, Natriumhydroxide, Butyrospermum Parkii Boter (Sheaboter*)

Fair Squared

Fair Squared bestaat sinds 2010 en is een bedrijf dat plastic-vrije cosmetica in glazen potten aanbiedt. De glazen potten kun je weer in de winkel inleveren en zorgen wij ervoor dat ze terugkomen bij Fair Squared. Dit zorgt uiteindelijk voor een zero-wasteprincipe. Fair Squared heeft een ruim aanbod van meer dan 200 producten, die allemaal fair trade en veganistisch zijn. Ook bevatten de producten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. Het bedrijf onthoudt zich ook van het gebruik van ruwe olie en andere derivaten, genetisch gemodificeerde of andere negatieve ingrediënten die niet goed zijn voor ons lichaam. Ook op het gebied van microplasticsstaat u hier aan de veilige kant. Omdat het natuurlijke cosmetica betreft, bevatten de producten geen microplastic.

Andere suggesties…