Fair Squared Baardzeep

 8,95

Deze Fair Squared Baardzeep is zeep speciaal voor de baard. De zeep biedt dagelijks verzorging voor jouw baard. De combinatie van biologische, Fairtrade oliën en koffie in de baardzeep zorgen voor een zachte reiniging en langdurige glans.

Beschrijving

Deze Fair Squared Baardzeep is ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van de baard. De combinatie van oliën en koffie zorgen voor zachte reiniging en langdurige glans.

Tip: De Fair Squared Baardzeep is een leuk cadeautje voor de échte man!

Fair Squared Baardzeep

Inhoud: 2 zepen van 80 gram en een bewaarzakje van organisch katoen
Verder is de zeep zero waste, veganistisch en vrij van conserveringsmiddelen en alcohol

Ingrediënten

Aqua, Olea Europaea Fruitolie (Olijfolie*), Cocos Nucifera Olie (Kokosolie*), Ricinus Communis Zaadolie, Natriumhydroxide, Orbignya Oleifera Zaadolie, Butyrospermum Parkii Boter (Sheaboter*), Brassica Napus Olie, Koffieboonextract (Koffie*)

Fair Squared

Fair Squared bestaat sinds 2010 en is een bedrijf dat plastic-vrije cosmetica in glazen potten aanbiedt. De glazen potten kun je weer in de winkel inleveren en zorgen wij ervoor dat ze terugkomen bij Fair Squared. Dit zorgt uiteindelijk voor een zero-wasteprincipe. Fair Squared heeft een ruim aanbod van meer dan 200 producten, die allemaal fair trade en veganistisch zijn. Ook bevatten de producten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. Het bedrijf onthoudt zich ook van het gebruik van ruwe olie en andere derivaten, genetisch gemodificeerde of andere negatieve ingrediënten die niet goed zijn voor ons lichaam. Ook op het gebied van microplasticsstaat u hier aan de veilige kant. Omdat het natuurlijke cosmetica betreft, bevatten de producten geen microplastic.

Andere suggesties…