Fair Squared Gezichtsscrub Abrikoos

 6,95

De Fair Squared gezichtsscrub abrikoos is een gezichtsscrub die jouw huid weer helemaal zacht laat aanvoelen. De scrub bevat abrikozenpitolie en groene thee. De gezichtsscrub verwijderd dode huidschilfers en laat jouw huid zacht en stralend achter.

Beschrijving

De Fair Squared gezichtsscrub abrikoos bevat abrikozenpitolie en groene thee die jouw huid voorzien van duurzaam vocht. Het resultaat is een super zachte huid en een echt anti-verouderingseffect. Een fijn product om aan jouw skin-care routine toe te voegen!

Wist je dat je het glazen potje daarna goed kunt hergebruiken of kunt hervullen met scrub? 

Fair Squared gezichtsscrub abrikoos

Inhoud: 50 ml
Verpakking: glazen pot; dus geen plastic verpakking!
De ingredient zijn geheel Fairtrade en veganistisch.

Ingrediënten

Aqua, Decyl Glucoside, Coco Glucoside, Cellulose, Prunus Armeniaca Kernel Oil (Abrikozen Cernel Oil*), Melkzuur, Xanthaangom, Natriumbenzoaat, Camellia Sinensis-bladwater (Groene Thee*), Parfum, Limoneen, Linalool, Citral

Fair Squared

Fair Squared bestaat sinds 2010 en is een bedrijf dat plastic-vrije cosmetica in glazen potten aanbiedt. De glazen potten kun je weer in de winkel inleveren en zorgen wij ervoor dat ze terugkomen bij Fair Squared. Dit zorgt uiteindelijk voor een zero-waste principe. Fair Squared heeft een ruim aanbod van meer dan 200 producten, die allemaal fair trade en veganistisch zijn. Ook bevatten de producten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. Het bedrijf onthoudt zich ook van het gebruik van ruwe olie en andere derivaten, genetisch gemodificeerde of andere negatieve ingrediënten die niet goed zijn voor ons lichaam. Ook op het gebied van microplastics staat u hier aan de veilige kant. Omdat het natuurlijke cosmetica betreft, bevatten de producten geen microplastic.

Andere suggesties…