Fair Squared Haarelastiekjes

 6,95

De Fair Squared haarelastiekjes zijn gemaakt van biologisch katoen en Fairtrade rubber. Handige elastiekjes om je haar mee vast te maken. De elastiekjes zijn verkrijgbaar in het bruin en in het wit.
Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De Fair Squared haarelastiekjes zijn verkrijgbaar in een set van 5 stuks. De haarelastiekjes van zwart katoen en Fairtrade rubber zijn zeer zacht voor je haar. Fairtrade rubber wordt gewonnen uit de rubberboom en is, in tegenstelling tot plastic elastiekjes, volledig biologisch afbreekbaar.

Fair Squared Haarelastiekjes

Inhoud: 5 stuks
Kleur: keuze uit wit of bruin
De elastiekjes zijn volledig biologisch afbreekbaar

Fair Squared

Fair Squared bestaat sinds 2010 en is een bedrijf dat plastic-vrije cosmetica in glazen potten aanbiedt. De glazen potten kun je weer in de winkel inleveren en zorgen wij ervoor dat ze terugkomen bij Fair Squared. Dit zorgt uiteindelijk voor een zero-waste principe. Fair Squared heeft een ruim aanbod van meer dan 200 producten, die allemaal fair trade en veganistisch zijn. Ook bevatten de producten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. Het bedrijf onthoudt zich ook van het gebruik van ruwe olie en andere derivaten, genetisch gemodificeerde of andere negatieve ingrediënten die niet goed zijn voor ons lichaam. Ook op het gebied van microplastics staat u hier aan de veilige kant. Omdat het natuurlijke cosmetica betreft, bevatten de producten geen microplastic.

Andere suggesties…