Fair Squared Haarspray

 14,95

Met deze Fair Squared Haarspray is een haarlak die jouw haar in model brengt en jouw haar versterkt. De haarspray heeft een natuurlijke groene thee geur.

Beschrijving

De Fair Squared haarspray versterkt jouw kapsel op een natuurlijke manier. De haarlak is geheel Fairtrade en veganistisch.

Wist je dat deze haarlak een heerlijke groene thee geur heeft? 

Fair Squared haarspray

Inhoud: 240 ml
Verpakking: glazen pot; dus geen plastic verpakking

Ingrediënten

Aqua, Sucrose, Alcohol, Camellia Sinensis Blad Water (Groene Thee*), Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Oleum Aurantii Dulcis, Oleum Geranii Verum, Oleum Salviae, Oleum Thymi, Citrus Aurantium Bergamia Olie, Olea Europaea Olie (Olijfolie*), Citroenzuur, Limoneen, Citronellol, Geraniol, Linalool

Fair Squared

Fair Squared bestaat sinds 2010 en is een bedrijf dat plastic-vrije cosmetica in glazen potten aanbiedt. De glazen potten kun je weer in de winkel inleveren en zorgen wij ervoor dat ze terugkomen bij Fair Squared. Dit zorgt uiteindelijk voor een zero-waste principe. Fair Squared heeft een ruim aanbod van meer dan 200 producten, die allemaal fair trade en veganistisch zijn. Ook bevatten de producten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. Het bedrijf onthoudt zich ook van het gebruik van ruwe olie en andere derivaten, genetisch gemodificeerde of andere negatieve ingrediënten die niet goed zijn voor ons lichaam. Ook op het gebied van microplastics staat u hier aan de veilige kant. Omdat het natuurlijke cosmetica betreft, bevatten de producten geen microplastic.

Andere suggesties…