Fair Squared Handcrème Olijf

 6,95

De Fair Squared Handcrème Olijf is een heerlijke crème voor de verzorging van jouw handen. De crème is Fairtrade en een alledaagse crème voor jouw droge handen. De crème bevat relatief veel olijfolie waardoor het jouw droge handen goed verzorgt.

Beschrijving

De Fair Squared handcrème bevat FairTrade olijf olie die jouw handen intensief verzorgen en hydrateren. Heb jij last van droge en schrale handen? Geef ze dan extra verzorging en smeer je handen regelmatig in met deze handcrème. Zo voorkom je kloven en infecties. De crème voor jouw handen is gemakkelijk aan te brengen is en wordt snel opgenomen in jouw huid.

Wist je dat verzorgende handen een visitekaartje zijn? 

Fair Squared Handcrème Olijf

Inhoud: 50 ml
Verpakking: glazen pot; geen plastic afval
Soorten: de handcrème is verkrijgbaar in olijf en amandel.

Ingrediënten

Aqua, Glycerylstearaat SE, Olea Europaea Olie (Olijfolie*), Vitis Vinifera Zaadolie, Cetearylalcohol, Glycerine, Betaïne, Tapiocazetmeel, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Xanthaangom, Parfum, Citroenzuur, Tocoferol, Limoneen, Linalool, Geraniol, Citronella

Fair Squared

Fair Squared bestaat sinds 2010 en is een bedrijf dat plastic-vrije cosmetica in glazen potten aanbiedt. De glazen potten kun je weer in de winkel inleveren en zorgen wij ervoor dat ze terugkomen bij Fair Squared. Dit zorgt uiteindelijk voor een zero-waste principe. Fair Squared heeft een ruim aanbod van meer dan 200 producten, die allemaal fair trade en veganistisch zijn. Ook bevatten de producten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. Het bedrijf onthoudt zich ook van het gebruik van ruwe olie en andere derivaten, genetisch gemodificeerde of andere negatieve ingrediënten die niet goed zijn voor ons lichaam. Ook op het gebied van microplastics staat u hier aan de veilige kant. Omdat het natuurlijke cosmetica betreft, bevatten de producten geen microplastic.

Andere suggesties…