Fair Squared Make-up remover

 11,95

De Fair Squared make-up remover is een olie waarmee jij jouw make-up kan verwijderen en je gezicht kan reinigen. De make-up remover haalt ook de waterproof make-up van je gezicht af. De remover heeft een heerlijke abrikozen geur.

Uitverkocht

Beschrijving

De Fair Squared make-up remover heeft een verzorgende werking en verwijderd alle onzuiverheden van jouw huid. Haal de olie uit het potje en breng de remover aan op je gezicht. Gebruik een cosmetisch pads om jouw make up van je gezicht te halen. Sluit de pot daarna weer goed af.

Wist je dat deze make-up remover ook de waterproof make up verwijderd? 

Fair Squared Make-up remover

Inhoud: 100 ml
Verpakking: glazen pot; geen plastic afval.

Ingrediënten

Vitis Vinifera Zaadolie, Glycine Sojaolie, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Armeniaca Pitolie (Abrikozenolie*), Cocos Nucifera Olie (Kokosolie*), Argania Spinosa Pitolie (Arganolie*), Parfum, Limoneen, Linalool, Tocoferol , Benzylsalicylaat

Fair Squared

Fair Squared bestaat sinds 2010 en is een bedrijf dat plastic-vrije cosmetica in glazen potten aanbiedt. De glazen potten kun je weer in de winkel inleveren en zorgen wij ervoor dat ze terugkomen bij Fair Squared. Dit zorgt uiteindelijk voor een zero-waste principe. Fair Squared heeft een ruim aanbod van meer dan 200 producten, die allemaal fair trade en veganistisch zijn. Ook bevatten de producten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. Het bedrijf onthoudt zich ook van het gebruik van ruwe olie en andere derivaten, genetisch gemodificeerde of andere negatieve ingrediënten die niet goed zijn voor ons lichaam. Ook op het gebied van microplastics staat u hier aan de veilige kant. Omdat het natuurlijke cosmetica betreft, bevatten de producten geen microplastic.

Andere suggesties…