Fair Squared Massageolie

 29,95

De Fair Squared massageolie is een massageolie op basis van Fairtrade olijfolie. De massageolie heeft zeer goede glij eigenschappen. Ook is de massageolie bijna geurloos maar kan op geur worden gebracht met etherische oliën.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De Fair Squared massageolie trekt zeer langzaam in de huid en is daardoor een perfecte massageolie. Door het hoge oliezuurgehalte heeft olijfolie een herstructurerend effect. Het is bijzonder geschikt voor een ruwe en schilferige huid. We weten uit de geneeskunde dat olijfolie een verwarmend, ontstekingsremmend en bloedcirculatiebevorderend effect kan hebben. 

Fair Squared Massageolie

Inhoud: 500 ml
Verpakking: glazen pot; geen plastic afval.
De pot kun je makkelijk hergebruiken voor andere doeleinden.

Ingrediënten

Vitis Vinifera Zaadolie, Olea Europaea Olie (Olijfolie *), Capryl/Caprine Triglyceride, Coco Caprylaat, Parfum, Tocoferol, Linalool, D-Limoneen, Geraniol, Citronellol, Citral, Kaneel

Fair Squared

Fair Squared bestaat sinds 2010 en is een bedrijf dat plastic-vrije cosmetica in glazen potten aanbiedt. De glazen potten kun je weer in de winkel inleveren en zorgen wij ervoor dat ze terugkomen bij Fair Squared. Dit zorgt uiteindelijk voor een zero-waste principe. Fair Squared heeft een ruim aanbod van meer dan 200 producten, die allemaal fair trade en veganistisch zijn. Ook bevatten de producten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. Het bedrijf onthoudt zich ook van het gebruik van ruwe olie en andere derivaten, genetisch gemodificeerde of andere negatieve ingrediënten die niet goed zijn voor ons lichaam. Ook op het gebied van microplastics staat u hier aan de veilige kant. Omdat het natuurlijke cosmetica betreft, bevatten de producten geen microplastic.

Andere suggesties…