Fair Squared Peeling Zeepzakje

 3,95

Het Fair Squared peeling zeepzakje is een zakje waar jij jouw zeep, shampoo bar, conditioner bar of body bar in kunt bewaren. Daarnaast kan het ook gebruikt worden voor een zachte peeling.

Beschrijving

Het Fair Squared peeling zeepzakje is ideaal om jouw zeepresten in te bewaren. De natuurlijke vezel is gemaakt van de bladeren van sisal. Het zeepzakje is biologisch afbreekbaar.

Wist je dat als je de zeepresten in het zeepzakje stopt, je met het zeepzakje je haren kunt wassen? Op deze manier gebruik je alle zeep.

Fair Squared Peeling Zeepzakje

Het peeling zeepzakje is 100% plasticvrij
Het zakje is wasbaar op 30 °C.
Inhoud: 1 zakje

Fair Squared

Fair Squared bestaat sinds 2010 en is een bedrijf dat plastic-vrije cosmetica in glazen potten aanbiedt. De glazen potten kun je weer in de winkel inleveren en zorgen wij ervoor dat ze terugkomen bij Fair Squared. Dit zorgt uiteindelijk voor een zero-waste principe. Fair Squared heeft een ruim aanbod van meer dan 200 producten, die allemaal fair trade en veganistisch zijn. Ook bevatten de producten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. Het bedrijf onthoudt zich ook van het gebruik van ruwe olie en andere derivaten, genetisch gemodificeerde of andere negatieve ingrediënten die niet goed zijn voor ons lichaam. Ook op het gebied van microplastics staat u hier aan de veilige kant. Omdat het natuurlijke cosmetica betreft, bevatten de producten geen microplastic.

Andere suggesties…