Fair Squared Shampoo Bar Abrikoos

 8,95

De Fair Squared shampoo bar abrikoos is een shampoo bar voor een gevoelige of droge hoofdhuid. De shampoo bar bevat kokosolie, olijfolie, abrikozenpit olie, sheaboter en biologisch bier. De shampoo bar abrikoos bevat geen conserveringsmiddelen of parfum en is veganistisch.

 

Beschrijving

De Fair Squared Shampoo Bar Abrikoos bevat enkel Fairtrade ingrediënten. Ook bevat de shampoo bar biologisch bier. De hop in het bier verzorgt jouw haren en de oliën (olijf, kokos en abrikoos) in de shampoo verzachten en hydrateren jouw hoofdhuid.

Tip: Heb jij kalkachtig water? Dan raden wij aan om je haar na te spoelen met een zure spoeling. Deze kan gemakkelijk zelf worden gemaakt van bijvoorbeeld 2 eetlepels appelazijn of citroensap tot een liter water. Zo verbeter jij het effect van de zeep. 

De Fair Squared shampoo bar abrikoos

Inhoud: 2 zepen van 80 gram zeep en 1 zeepzakje van organisch katoen
Verder bevat de zeep geen conserveringsmiddelen of parfum.
De shampoo bar is zero waste, plastic vrij, veganistisch en bevat alleen natuurlijke ingrediënten.

Ingrediënten

Cerevisia “Bier”, Olea Europaea Fruitolie (Olijfolie *), Butyrospermum Parkii Boter (Shea Butter *), Natriumhydroxide, Orbignya Oleifera zaadolie, Ricinus Communis zaadolie, Cocos Nucifera-olie (kokosolie *), Brassica Napus Olie, Prunus Armeniaca Kernelolie (Abrikozenpittenolie *)

Fair Squared

Fair Squared bestaat sinds 2010 en is een bedrijf dat plastic-vrije cosmetica in glazen potten aanbiedt. De glazen potten kun je weer in de winkel inleveren en zorgen wij ervoor dat ze terugkomen bij Fair Squared. Dit zorgt uiteindelijk voor een zero-wasteprincipe. Fair Squared heeft een ruim aanbod van meer dan 200 producten, die allemaal fair trade en veganistisch zijn. Ook bevatten de producten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. Het bedrijf onthoudt zich ook van het gebruik van ruwe olie en andere derivaten, genetisch gemodificeerde of andere negatieve ingrediënten die niet goed zijn voor ons lichaam. Ook op het gebied van microplasticsstaat u hier aan de veilige kant. Omdat het natuurlijke cosmetica betreft, bevatten de producten geen microplastic.

Andere suggesties…