Fair Squared Shampoo Bar Bier

 8,95

De Fair Squared shampoo bar bier is een shampoo bar met biologisch bier. Deze shampoo bar is ideaal voor mensen met droog haar door de oliën die de shampoo bevat. De shampoo bar bier bevat geen conserveringsmiddelen of parfum en is veganistisch.

Beschrijving

De Fair Squared shampoo bar bier is gemaakt van sheaboter, kokosolie, olijfolie en biologisch Keuls bier. Hierdoor wordt de natuurlijke productie van talg ondersteund en helpt het tegen droog haar. De producten zijn Fairtrade.

Tip: Heb jij kalkachtig water? Dan raden wij aan om je haar na te spoelen met een zure spoeling. Deze kan gemakkelijk zelf worden gemaakt van bijvoorbeeld 2 eetlepels appelazijn of citroensap tot een liter water. Zo verbeter jij het effect van de zeep. 

De Fair Squared shampoo bar bier

Inhoud: 2 zepen van 80 gram zeep en 1 zeepzakje van organisch katoen
Verder bevat de zeep geen conserveringsmiddelen of parfum.
De shampoo bar is zero waste, plastic vrij, veganistisch en bevat alleen natuurlijke ingrediënten.

Ingrediënten

Olea Europaea Fruitolie (Olijfolie*), Cerevisia “Kölsch”, Cocos Nucifera Olie (Kokosolie*), Natriumhydroxide, Ricinus Communis Zaadolie, Orbignya Oleifera Zaadolie, Brassica Napus Olie, Butyrospermum Parkii Boter (Sheaboter*), Helianthus Annuus Zaadolie 3,5% supervet. Aandeel Onverzeepte Kölsch bier: 24,7 %. Aandeel Fairtrade: 41,15 %

Fair Squared

FairSquared bestaat sinds 2010 en is een bedrijf dat plastic-vrije cosmetica in glazen potten aanbiedt. De glazen potten kun je weer in de winkel inleveren en zorgen wij ervoor dat ze terugkomen bij Fair Squared. Dit zorgt uiteindelijk voor een zero-waste principe. Fair Squared heeft een ruim aanbod van meer dan 200 producten, die allemaal fair trade en veganistisch zijn. Ook bevatten de producten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. Het bedrijf onthoudt zich ook van het gebruik van ruwe olie en andere derivaten, genetisch gemodificeerde of andere negatieve ingrediënten die niet goed zijn voor ons lichaam. Ook op het gebied van microplastics staat u hier aan de veilige kant. Omdat het natuurlijke cosmetica betreft, bevatten de producten geen microplastic.

Andere suggesties…