Fair Squared Shampoo Bar Kokos

 8,95

De Fair Squared Shampoo Bar Kokos is een shampoo bar speciaal voor vet haar. De shampoo bar is op basis van kokosolie en heeft geen toegevoegde conserveringsmiddelen of parfum.

Beschrijving

De Fair Squared Shampoo Bar Kokos is geschikt voor mensen die snel vet haar krijgen. De kokosolie in de shampoo bar werkt reinigend, antibacterieel en neutraliseert jouw hoofdhuid. De poriën stoppen hierdoor met overmatige vetproductie. Ook bevat deze shampoo bar geen alcohol. Alcohol zorgt ervoor dat jouw hoofdhuid nog vetter wordt omdat de alcohol de vetproductie in de poriën stimuleert. Dit is juist wat jij niet wil. En daarom is deze shampoo bar geschikt voor jou!

Tip: Heb jij kalkachtig water? Dan raden wij aan om je haar na te spoelen met een zure spoeling. Deze kan gemakkelijk zelf worden gemaakt van bijvoorbeeld 2 eetlepels appelazijn of citroensap tot een liter water. Zo verbeter jij het effect van de zeep. 

De Fair Squared shampoo bar kokos

Inhoud: 2 x 80 gram zeep en een bewaarzakje van organisch katoen.
Verder bevat de zeep geen conserveringsmiddelen of parfum.
De shampoo bar is zero waste, plastic vrij, veganistisch en bevat alleen natuurlijke ingrediënten.

Ingrediënten

Olea Europaea Fruitolie (Olijfolie*), Cerevisia “Bier”, Cocos Nucifera Olie (Kokosolie*), Natriumhydroxide, Ricinus Communis Zaadolie, Helianthus Annuus Zaadolie, Butyrospermum Parkii Boter (Sheaboter*), Brassica Napus Olie

Fair Squared

FairSquared bestaat sinds 2010 en is een bedrijf dat plastic-vrije cosmetica in glazen potten aanbiedt. De glazen potten kun je weer in de winkel inleveren en zorgen wij ervoor dat ze terugkomen bij Fair Squared. Dit zorgt uiteindelijk voor een zero-waste principe. Fair Squared heeft een ruim aanbod van meer dan 200 producten, die allemaal fair trade en veganistisch zijn. Ook bevatten de producten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. Het bedrijf onthoudt zich ook van het gebruik van ruwe olie en andere derivaten, genetisch gemodificeerde of andere negatieve ingrediënten die niet goed zijn voor ons lichaam. Ook op het gebied van microplastic sstaat u hier aan de veilige kant. Omdat het natuurlijke cosmetica betreft, bevatten de producten geen microplastic.

Andere suggesties…