Fair Squared Shampoo Bar Shea

 8,95

De Fair Squared Shampoo Bar Shea is een shampoo bar voor droog haar of een gevoelige huid. De shampoo bar bevat natuurlijke ingrediënten en is gemaakt op basis van Shea en bier.

Beschrijving

De Fair Squared Shampoo Bar Shea is speciaal ontwikkeld voor mensen met droog haar en/of gevoelige hoofdhuid. De combinatie van sheaboter en verschillende olieën van de Fair Squared shampoo bar Shea hebben een reinigende en hyderaterende werking. Daarnaast wordt bier traditiegewijs gebruikt als haar-en huidverzorgings product. De aanwezige hop heeft namelijk een bijzonder haarverzorgend vermogen en maakt het haar sterker.

Tip: Heb jij kalkachtig water? Dan raden wij aan om je haar na te spoelen met een zure spoeling. Deze kan gemakkelijk zelf worden gemaakt van bijvoorbeeld 2 eetlepels appelazijn of citroensap tot een liter water. Zo verbeter jij het effect van de zeep. 

De Fair Squared shampoo bar shea

Inhoud: 2 zepen van 80 gram zeep en 1 zeepzakje van organisch katoen
Verder bevat de zeep geen conserveringsmiddelen of parfum.
De shampoo bar is zero waste, plastic vrij, veganistisch en bevat alleen natuurlijke ingrediënten.

Ingrediënten

Olea Europaea Fruitolie (Olijfolie*), Cerevisia “Bier”, Cocos Nucifera Olie (Kokosolie*), Natriumhydroxide, Ricinus Communis Zaadolie, Orbignya Oleifera Zaadolie, Brassica Napus Olie, Butyrospermum Parkii Boter (Sheaboter*), Helianthus Annuus Zaadolie

Fair Squared

Fair Squared bestaat sinds 2010 en is een bedrijf dat plastic-vrije cosmetica in glazen potten aanbiedt. De glazen potten kun je weer in de winkel inleveren en zorgen wij ervoor dat ze terugkomen bij Fair Squared. Dit zorgt uiteindelijk voor een zero-waste principe. Fair Squared heeft een ruim aanbod van meer dan 200 producten, die allemaal fair trade en veganistisch zijn. Ook bevatten de producten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. Het bedrijf onthoudt zich ook van het gebruik van ruwe olie en andere derivaten, genetisch gemodificeerde of andere negatieve ingrediënten die niet goed zijn voor ons lichaam. Ook op het gebied van microplastics staat u hier aan de veilige kant. Omdat het natuurlijke cosmetica betreft, bevatten de producten geen microplastic.

Andere suggesties…