Fair Squared Soft Peeling Bar Kokos

 8,95

De Fair Squared Soft Peeling Bar Kokos is een peeling bar met kokosolie en koffie. De kokosolie in de shampoo bar vormt een heerlijke schuimlaag en  een het koffiedik stimuleert de bloedcirculatie en verwijderd dode huidcellen. Jouw huid zal weer zacht en fris aanvoelen.

Beschrijving

Een regelmatige peeling met de Fair Squared Soft Peeling Bar Kokos zorgt voor vernieuwing van jouw huid, waardoor een verfijnde teint en een aangenaam huidgevoel worden onthuld. De Soft Peeling Bar is gebaseerd op kokosolie die een heerlijk schuim vormt, terwijl koffiedik de bloedcirculatie stimuleert en dode huidcellen verwijderd.

Wist je dat jouw huid weer helemaal zacht en fris aanvoelt? 

Fair Squared Soft Peeling Bar Kokos

Inhoud: 2 zepen van 80 gram zeep en 1 zeepzakje van organisch katoen
Verder bevat de zeep geen conserveringsmiddelen of parfum.
De shampoo bar is zero waste, plastic vrij, veganistisch en bevat alleen natuurlijke ingrediënten.

Ingrediënten

Aqua (Water)Cocos Nucifera (Kokos) Olie*, Brassica Napus OilOlea Europaea Fruit Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Natriumhydroxide, Coffea Arabica Seed (Koffiebonen)*.

Fair Squared

Fair Squared bestaat sinds 2010 en is een bedrijf dat plastic-vrije cosmetica in glazen potten aanbiedt. De glazen potten kun je weer in de winkel inleveren en zorgen wij ervoor dat ze terugkomen bij Fair Squared. Dit zorgt uiteindelijk voor een zero-waste principe. Fair Squared heeft een ruim aanbod van meer dan 200 producten, die allemaal fair trade en veganistisch zijn. Ook bevatten de producten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. Het bedrijf onthoudt zich ook van het gebruik van ruwe olie en andere derivaten, genetisch gemodificeerde of andere negatieve ingrediënten die niet goed zijn voor ons lichaam. Ook op het gebied van microplastics staat u hier aan de veilige kant. Omdat het natuurlijke cosmetica betreft, bevatten de producten geen microplastic.

Andere suggesties…