Fair Squared Zeepzakje

 1,95

Het Fair Squared zeepzakje is een handig katoenen zeepzakje waar jij jouw zeepresten, shampoo bar, body bar, conditioner bar of zelfs je menstruatiecup in kunt bewaren.

Beschrijving

Het Fair Squared zeepzakje is een universeel bewaarzakje. Het zeepzakje is handen handig voor het bewaren en/of meenemen van zepen, shampoo bars, conditioner bars, body bars of bijvoorbeeld menstruatie cups. Je kan er natuurlijk ook het Fair Squared zeepzakje meenemen op reis. Het is gemaakt van Fairtraide organisch gecertificeerd katoen.

Fair Squared

Fair Squared bestaat sinds 2010 en is een bedrijf dat plastic-vrije cosmetica in glazen potten aanbiedt. De glazen potten kun je weer in de winkel inleveren en zorgen wij ervoor dat ze terugkomen bij Fair Squared. Dit zorgt uiteindelijk voor een zero-waste principe. Fair Squared heeft een ruim aanbod van meer dan 200 producten, die allemaal fair trade en veganistisch zijn. Ook bevatten de producten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. Het bedrijf onthoudt zich ook van het gebruik van ruwe olie en andere derivaten, genetisch gemodificeerde of andere negatieve ingrediënten die niet goed zijn voor ons lichaam. Ook op het gebied van microplastics staat u hier aan de veilige kant. Omdat het natuurlijke cosmetica betreft, bevatten de producten geen microplastic.

Andere suggesties…