Fair Squared Zwarte Gezichtszeep

 9,95

De Fair Squared zwarte gezichtszeep is een zeep voor jouw gezicht. Het is ontwikkeld volgens een eeuwenoud recept en is ideaal voor het reinigen van alle huidtypes. De zeep bevat houtskool en is mild voor de huid, werkt hydraterend én verzorgend.

Beschrijving

De Fair Squared Zwarte Gezichtszeep is een echte klassieker! Al van ouds werd zwarte (koolhout) zeep gebruikt voor de verzorging van de huid. Deze Fair Squared Zwarte Gezichtszeep  is geproduceerd volgens het oude recept en is ideaal voor de reiniging van alle huidtypes.

Wist je dat de zeep ook een zeepzakje bevat waar jij jouw gezichtszeep in kunt bewaren? 

Fair Squared Zwarte Gezichtszeep

Inhoud: 2 zepen van 80 gram zeep en 1 zeepzakje van organisch katoen
Verder bevat de zeep geen conserveringsmiddelen of parfum.
De shampoo bar is zero waste, plastic vrij, veganistisch en bevat alleen natuurlijke ingrediënten.

Ingrediënten

Olea Europaea Fruitolie (Olijfolie*), Aqua, Brassica Napus Olie, Cocos Nucifera Olie (Kokosolie*), Natriumhydroxide, Butyrospermum Parkii Boter (Sheaboter*)

Fair Squared

Fair Squared bestaat sinds 2010 en is een bedrijf dat plastic-vrije cosmetica in glazen potten aanbiedt. De glazen potten kun je weer in de winkel inleveren en zorgen wij ervoor dat ze terugkomen bij Fair Squared. Dit zorgt uiteindelijk voor een zero-waste principe. Fair Squared heeft een ruim aanbod van meer dan 200 producten, die allemaal fair trade en veganistisch zijn. Ook bevatten de producten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. Het bedrijf onthoudt zich ook van het gebruik van ruwe olie en andere derivaten, genetisch gemodificeerde of andere negatieve ingrediënten die niet goed zijn voor ons lichaam. Ook op het gebied van microplastic sstaat u hier aan de veilige kant. Omdat het natuurlijke cosmetica betreft, bevatten de producten geen microplastic.

Andere suggesties…