Kalina Afwas Scrubber

 6,99

De Kalina Afwas Scrubber vervangt je afwasborstels en keukensponsjes. Ideaal voor het schoonmaken en afwassen. De afwas schrobber is herbruikbaar tot wel twee jaar!

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De Kalina Afwas Scrubber is ideaal voor het schoonmaken en afwassen. Gebruik een beetje zeep of een snufje soda om hardnekkig vuil gemakkelijk van pannen, ovenschalen, fornuizen, enz. te verwijderen. Je hoeft niet te veel druk hoeft uit te oefenen om alles netjes schoon te krijgen.

De Kalina afwas scrubber is met de hand gebreid van jutevezels. Jute is slijtvast, heeft natuurlijke antibacteriële eigenschappen en kan op hoge temperaturen worden gewassen, waardoor het tot wel 6 maanden kan worden gebruikt! Nadat je klaar bent om je scrubber weg te gooien, kun je hem composteren in de tuin of aan je kamerplanten voeren!

Voordelen van de Scrubber

  • Gemaakt van 100% natuurlijk, plantaardig materiaal en dus volledig gifvrij!
  • Milieuvriendelijk, zero-waste en plastic-vrij;
  • Jute Scrubbers zijn veelzijdig en praktisch, ze kunnen voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Denk aan afwassen, persoonlijke hygiëne of massages;
  • Jute is duurzaam en slijtvast – met de juiste verzorging gaat je schrobber lang mee;
  • Kan gemakkelijk worden gerepareerd en gewassen;
  • Net ruw genoeg – de textuur van de jute verwijdert gemakkelijk hardnekkig vuil zonder krassen achter te laten;
  • Composteerbaar – als je klaar bent met je scrubber, snijd je hem in kleine stukjes en voer je hem aan je planten! De jute ontbindt goed in de grond en verrijkt de grond met organisch materiaal;
  • Handgemaakt – onze schrobbers, sponzen en wanten zijn handgemaakt, met je aankoop, steunt je kleine bedrijven en onafhankelijke ambachtslieden.

Gebruik

Spoel de Kalina Afwas Scrubber na elk gebruik uit met warm water, hang hem uit en laat hem drogen. De scrubber kan in de wasmachine maar kan ook worden gedesinfecteerd in heet water. Jute heeft natuurlijke antibacteriële eigenschappen en is zeer slijtvast. Kleine gaatjes kunnen gemakkelijk worden gerepareerd met draad en naald! Bij goed gebruik kan de jute scrubber gemakkelijk tot 2 jaar, elke dag gebruikt worden! Wanneer de scrubber aan vervanging toe is, kunt je de oude scrubber composteren in de grond!

Kalina

Kalina wil anderen inspireren en opnieuw verbinden met de puurste en meest natuurlijke producten die moeder natuur ons heeft gegeven. Ze zijn altijd opzoek naar de puurste ingrediënten en materialen, natuurlijke recepten en langzame tradities die ons lichaam helpen genezen en verzorgen zonder onze omgeving te schaden. Kalina heeft drie principes waar ze zich aan houden.

Puur en natuurlijk
Kalina gelooft dat de natuur alles biedt wat we nodig hebben om ons lichaam en ziel te genezen en te voeden. Daarom zijn alle ingrediënten en materialen die voor de producten worden gebruikt altijd puur, natuurlijk en bevatten ze geen giftige toevoegingen. De meeste producten hebben biologische en biologische certificaten.

Geen afval
In de collectie van Kalina vind je veelal afvalvrije producten. Om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken, moedigt Kalina de leveranciers aan om hun producten waar mogelijk zonder verpakking aan te bieden of om te kiezen voor afvalvrije opties.

Hand gemaakt
Kalina geeft de voorkeur aan handgemaakte producten boven massa gemaakte producten omdat ze geloven dat kwaliteitsproducten met de hand gemaakt worden. Kalina werkt alleen samen met kleine bedrijven en boerderijen. Ze proberen alles wat ze verkopen zelf te gebruiken en ze kennen de producten en de leveranciers altijd persoonlijk.

Andere suggesties…