Kalina Allesscrubber

 13,95

De Kalina Allesscrubber is ter vervanging van keukensponsjes, maar het kan ook als massagehandschoen dienen. Gemaakt van volledig natuurlijk jute.

Beschrijving

De Kalina Allesscrubber is ideaal voor het schoonmaken en afwassen. Gebruik een beetje zeep of een snufje soda om hardnekkig vuil gemakkelijk van pannen, ovenschalen, fornuizen, enz. te verwijderen. De handige handgreep en het extra grote schrobvlak zorgen ervoor dat je niet te veel druk hoeft uit te oefenen om alles netjes schoon te krijgen. Ook is deze jute allesreiniger een perfect verzorgingsproduct. Je heb geen scrubcrème meer nodig!

Natte massage

Voor zijdezachte resultaten laat de huid eerst 5 – 7 minuten zacht worden in een warm bad, onder de douche of in de sauna. Gebruik zeep en water en masseer de huid stevig met de massagehandschoen.

Droog masseren

Droog masseren heeft een stimulerend effect, verhoogt de bloedcirculatie en maakt de huid zacht, glad en stralend. Regelmatig gebruik kan helpen tegen cellulitis, een bobbelige huid en ingegroeide haren. Strijk in cirkelvormige bewegingen naar het hart toe. Vermijd altijd lymfebanen en open, beschadigde of geïrriteerde huid.

Voordelen van de allesscrubber

  • Gemaakt van 100% natuurlijk, plantaardig materiaal en dus volledig gifvrij!
  • Milieuvriendelijk, zero-waste & plastic-vrij;
  • Jute schrobbers zijn veelzijdig en praktisch, ze kunnen voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Denk aan afwassen, persoonlijke hygiëne of massages;
  • Jute is duurzaam en slijtvast – met de juiste verzorging gaat je schrobber lang mee;
  • Kan gemakkelijk worden gerepareerd en gewassen;
  • Net ruw genoeg – de textuur van de jute verwijdert gemakkelijk hardnekkig vuil zonder krassen achter te laten;
  • Composteerbaar – als je klaar bent met je schrobber, snijd je hem in kleine stukjes en voer je hem aan je planten! De jute ontbindt goed in de grond en verrijkt de grond met organisch materiaal;
  • Handgemaakt – onze schrobbers, sponzen, wanten zijn handgemaakt, met je aankoop, steunt je kleine bedrijven en onafhankelijke ambachtslieden.

Gebruik

Spoel de Kalina Allesscrubber Jute na elk gebruik uit in warm water, hang hem uit en laat hem drogen. De schrobber kan in de wasmachine maar kan ook worden gedesinfecteerd in heet water. Jute heeft natuurlijke antibacteriële eigenschappen en is zeer slijtvast. Bij goed gebruik kan de jute schrobber gemakkelijk tot 2 jaar elke dag gebruikt worden!

Kalina

Kalina wil anderen inspireren en opnieuw verbinden met de puurste en meest natuurlijke producten die moeder natuur ons heeft gegeven. Ze zijn altijd opzoek naar de puurste ingrediënten en materialen, natuurlijke recepten en langzame tradities die ons lichaam helpen genezen en verzorgen zonder onze omgeving te schaden. Kalina heeft drie principes waar ze zich aan houden.

Puur en natuurlijk
Kalina gelooft dat de natuur alles biedt wat we nodig hebben om ons lichaam en ziel te genezen en te voeden. Daarom zijn alle ingrediënten en materialen die voor de producten worden gebruikt altijd puur, natuurlijk en bevatten ze geen giftige toevoegingen. De meeste producten hebben biologische en biologische certificaten.

Geen afval
In de collectie van Kalina vind je veelal afvalvrije producten. Om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken, moedigt Kalina de leveranciers aan om hun producten waar mogelijk zonder verpakking aan te bieden of om te kiezen voor afvalvrije opties.

Hand gemaakt
Kalina geeft de voorkeur aan handgemaakte producten boven massa gemaakte producten omdat ze geloven dat kwaliteitsproducten met de hand gemaakt worden. Kalina werkt alleen samen met kleine bedrijven en boerderijen. Ze proberen alles wat ze verkopen zelf te gebruiken en ze kennen de producten en de leveranciers altijd persoonlijk.

Andere suggesties…