Kalina Massagehandschoen

 22,50

De Kalina Massagehandschoen is gemaakt van volledig natuurlijk jute dat hypoallergene eigenschappen heeft en geschikt is voor alle huidtypes. Goed voor de huid, goed voor de planeet.
De Kalina Massagehandschoen is een perfecte oplossing voor droge massages en/of voor het gebruik in de douche, bad of sauna.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De Kalina Massagehandschoen is een perfecte oplossing voor droge massages en/of voor het gebruik in de douche, bad of sauna. Met deze massagehandschoen heb je geen srcubcréme meer nodig. De grove textuur van de handschoen verbetert de bloedcirculatie, verwarmt het lichaam en exfolieert de huid. Gebruik in combinatie met body wash voor een verbazingwekkend gladde, zachte en stralende huid of gebruik hem droog voor een anti-cellulitis massage om een hobbelige huid en ingegroeide haartjes tegen te gaan.

Natte massage

Voor zijdezachte resultaten laat de huid eerst 5 – 7 minuten zacht worden in een warm bad, onder de douche of in de sauna. Gebruik zeep en water en masseer de huid stevig met de massagehandschoen. Spoel de handschoen na gebruik uit en droog hem af.

Droge massage

Droog masseren heeft een stimulerend effect, verhoogt de bloedcirculatie en maakt de huid zacht, glad en stralend. Regelmatig gebruik kan helpen tegen cellulitis, een bobbelige huid en ingegroeide haren. Strijk in cirkelvormige bewegingen naar het hart toe. Vermijd altijd lymfebanen en open, beschadigde of geïrriteerde huid. Spoel en droog de massagehandschoen na gebruik.

Voordelen van de Kalina massagehandschoen

  • Veelzijdig en praktisch;
  • Duurzaam en slijtvast – met de juiste verzorging gaat je massagehandschoen lang mee;
  • Kan gemakkelijk worden gerepareerd en gewassen;
  • Net ruw genoeg – de textuur van de jute verwijdert gemakkelijk de dode huid zonder te krassen;
  • Composteerbaar – als je klaar bent met je massagehandschoen, snijd je het in kleine stukjes en voer je het aan je planten! De jute ontbindt goed in de grond en verrijkt de bodem met organisch materiaal.

Gebruik

Na elk gebruik de Kalina massagehandschoen afspoelen met warm water en laten drogen. De handschoen kan in de machine gewassen worden op hoge temperaturen of gedesinfecteerd worden in kokend water met een snufje soda. Jute heeft natuurlijke antibacteriële eigenschappen en is zeer slijtvast. Vervang kleine gaatjes die gemakkelijk te repareren zijn met draad en naald! Bij juist gebruik gaat je handschoen tot wel 2 jaar mee! Als je want aan vervanging toe is, composteer dan je oude in de grond!

Kalina

Kalina wil anderen inspireren en opnieuw verbinden met de puurste en meest natuurlijke producten die moeder natuur ons heeft gegeven. Ze zijn altijd opzoek naar de puurste ingrediënten en materialen, natuurlijke recepten en langzame tradities die ons lichaam helpen genezen en verzorgen zonder onze omgeving te schaden. Kalina heeft drie principes waar ze zich aan houden.

Puur en natuurlijk
Kalina gelooft dat de natuur alles biedt wat we nodig hebben om ons lichaam en ziel te genezen en te voeden. Daarom zijn alle ingrediënten en materialen die voor de producten worden gebruikt altijd puur, natuurlijk en bevatten ze geen giftige toevoegingen. De meeste producten hebben biologische en biologische certificaten.

Geen afval
In de collectie van Kalina vind je veelal afvalvrije producten. Om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken, moedigt Kalina de leveranciers aan om hun producten waar mogelijk zonder verpakking aan te bieden of om te kiezen voor afvalvrije opties.

Hand gemaakt
Kalina geeft de voorkeur aan handgemaakte producten boven massa gemaakte producten omdat ze geloven dat kwaliteitsproducten met de hand gemaakt worden. Kalina werkt alleen samen met kleine bedrijven en boerderijen. Ze proberen alles wat ze verkopen zelf te gebruiken en ze kennen de producten en de leveranciers altijd persoonlijk.

Andere suggesties…