Kalina Rug Scrubber

 24,95

Je hebt geen scrubcrème meer nodig met deze herbruikbare Kalina Rug Scrubber. Dankzij de lengte kan je zelfs lastige plekken als je rug zonder moeite scrubben.

Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

De Kalina Rug Scrubber is een natuurlijke en duurzame vervangen van de badspons. Je hebt vanaf nu geen scrubcrème meer nodig. De grove textuur van de scrubber verbetert de bloedcirculatie, verwarmt het lichaam en exfolieert de huid. Gebruik in combinatie met body wash voor een verbazingwekkend gladde, zachte en stralende huid of gebruik hem droog voor een anti-cellulitis massage.

Deze scrubber is met de hand gebreid van plantaardige jutevezels. Jute is slijtvast, heeft natuurlijke antibacteriële eigenschappen en kan op hoge temperaturen worden gewassen, waardoor het tot meerdere jaren kan worden gebruikt! Als je klaar bent om je scrubber weg te gooien, kun je hem composteren in de tuin of aan je kamerplanten voeren! Goed voor je huid, goed voor de planeet.

Natte massage

Voor zijdezachte resultaten laat de huid eerst 5-7 minuten zacht worden in een warm bad, onder de douche of in de sauna. Gebruik zeep en water en masseer de huid stevig met de scrubber. Spoel de scrubber na gebruik uit en droog hem af.

Droge massage

Droog masseren heeft een stimulerend effect, verhoogt de bloedcirculatie en maakt de huid zacht, glad en stralend. Regelmatig gebruik kan helpen tegen cellulitis, een bobbelige huid en ingegroeide haren. Strijk in cirkelvormige bewegingen naar het hart toe. Vermijd altijd lymfebanen en open, beschadigde of geïrriteerde huid. Spoel en droog de scrubber na gebruik.

Voordelen van de rug scrubber

  • Veelzijdig en praktisch;
  • Duurzaam en slijtvast – met de juiste verzorging gaat je scrubber lang mee;
  • Kan gemakkelijk worden gerepareerd en gewassen;
  • Net ruw genoeg – de textuur van de jute verwijdert gemakkelijk de dode huid zonder te krassen
  • Composteer baar – als je klaar bent met je scrubber, snijd je het in kleine stukjes en voer je het aan je planten! De jute ontbindt goed in de grond en verrijkt de bodem met organisch materiaal.

Gebruik

Spoel na elk gebruik de Kalina Rug Scrubber uit in warm water, hang hem uit en laat hem drogen. De scrubber kan in de wasmachine maar kan ook worden gedesinfecteerd in heet water.

Kalina

Kalina wil anderen inspireren en opnieuw verbinden met de puurste en meest natuurlijke producten die moeder natuur ons heeft gegeven. Ze zijn altijd opzoek naar de puurste ingrediënten en materialen, natuurlijke recepten en langzame tradities die ons lichaam helpen genezen en verzorgen zonder onze omgeving te schaden. Kalina heeft drie principes waar ze zich aan houden.

Puur en natuurlijk
Kalina gelooft dat de natuur alles biedt wat we nodig hebben om ons lichaam en ziel te genezen en te voeden. Daarom zijn alle ingrediënten en materialen die voor de producten worden gebruikt altijd puur, natuurlijk en bevatten ze geen giftige toevoegingen. De meeste producten hebben biologische en biologische certificaten.

Geen afval
In de collectie van Kalina vind je veelal afvalvrije producten. Om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken, moedigt Kalina de leveranciers aan om hun producten waar mogelijk zonder verpakking aan te bieden of om te kiezen voor afvalvrije opties.

Hand gemaakt
Kalina geeft de voorkeur aan handgemaakte producten boven massa gemaakte producten omdat ze geloven dat kwaliteitsproducten met de hand gemaakt worden. Kalina werkt alleen samen met kleine bedrijven en boerderijen. Ze proberen alles wat ze verkopen zelf te gebruiken en ze kennen de producten en de leveranciers altijd persoonlijk.

Andere suggesties…