La droguerie Ecologique Afwasborstel

 1,75 2,65

De La droguerie Ecologique Afwasborstel is verkrijgbaar in met agave vezel (wit), met paardenhaar (zwart) of alleen de vervangende borstel. De borstel is gemaakt van onbehandeld beukenhout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Beschrijving

Gebruik de La droguerie Ecologique afwasborstel voor het schoonmaken van sterk vervuilde potten, of bijvoorbeeld een ovenrooster of barbecue rooster. De La droguerie Ecologique Staalborstel is gemaakt met harde messing/stalen borstelharen! Niet geschikt voor de normale afwas, niet geschikt voor hout, en absoluut niet voor anti aanbaklagen of krasgevoelige oppervlakten. Kijk bij gebruik van de borstel uit dat je niet je handen bezeert, gebruik eventueel handschoenen.

La droguerie Ecologique Afwasborstel – Agave Vezel Wit

De afwasborstel is gemaakt van onbehandeld beukenhout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De borstel heeft een verwisselbare kop en een hanger om de borstel op te hangen.

Afmetingen: diameter 4 cm, lengte 24 cm.

La droguerie Ecologique Afwasborstel – Paardenhaar Zwart

De afwasborstel is gemaakt van onbehandeld beukenhout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De borstel heeft een verwisselbare kop en een hanger om de borstel op te hangen.

Afmetingen: diameter 4 cm, lengte 24 cm.

De Vervangende Kop

Gebruik de La droguerie Ecologique staalborstel kop voor het schoonmaken van sterk vervuilde potten, of bijvoorbeeld een ovenrooster of barbecue rooster. De afwasborstel is gemaakt van onbehandeld beukenhout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Om het hout te beschermen raden we aan om elke zes maanden een dunne laag lijnolie aanbrengen. Laten hangen om te drogen.
Tip: Om het hout te beschermen elke zes maanden een dunne laag lijnolie aanbrengen. Laten hangen om te drogen.

La droguerie Ecologique

La droguerie Ecologique levert kwaliteitsproducten, met een lage impact op het milieu en bewaarde de locale deskundigheid. De producten zijn gemaakt van minerale en niet-giftige grondstoffen of van planten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw. Daarnaast wordt tijdens de productie een minimum aan energie en grondstoffen gebruikt om het milieu te sparen. De producten worden geproduceerd in Frankrijk en West-Europa om werkgelegenheid en de deskundigheid te behouden.
Bovendien staat er op de producten het pictogram “Soft impact”, dit geeft aan dat alle producten ontworpen zijn om zo min mogelijk impact op het milieu te hebben. Dit betekend gebruik van overvloedige natuurlijke hulpbronnen, gemaakt in Frankrijk of Europa, geen/weinig verwerking, eco-ontworpen verpakking en ecologische labels.

Andere suggesties…