La droguerie Ecologique Broodzak

 6,65

De La droguerie Ecologique Broodzak is ideaal als je brood gaat halen op de markt. Vermijd verpakkingsafval met deze herbruikbare zakken. Gemakkelijk om elke keer mee te nemen als je boodschappen gaat doen.

Beschrijving

De La droguerie Ecologique Broodzak is ideaal als je brood gaat halen op de markt. Na gebruik gooi je de zak zo in de wasmachine en zijn is hij weer schoon. Nog een voordeel: je kan de zak met inhoud direct in de koelkast plaatsen en bewaren. In tegenstelling tot plastic, is dit materiaal namelijk ademend. Vermijd verpakkingsafval met deze herbruikbare zakken. Gemakkelijk om elke keer mee te nemen als je boodschappen gaat doen.

La droguerie Ecologique Broodzak

  • Makkelijk te openen en te sluiten door het koordje.
  • Afmeting: 35 x 45 cm
  • Gemaakt van biologisch katoen en wasbaar bop 30 ° C  in de machine, nat ophangen en laten drogen.
  • Biologisch katoen (GOTS gecertificeerd)
  • Recyclebaar
  • 100% biologisch afbreekbaar

Geen plastic zakjes meer!

Per dag gebruiken wij meer dan 1 miljoen plastic zakjes die na gebruik vaak in de natuur belanden waar ze een serieuze bedreiging vormen voor dieren. In de oceaan drijft een plastic ‘eiland’ rond die even groot is als Frankrijk en Spanje samen. Daarom is er nu, een biologisch katoenen zak als alternatief voor de plastic zakjes in de supermarkt. De zakjes zijn gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen, beter bekend als het GOTS-keurmerk.

La droguerie Ecologique

La droguerie Ecologique levert kwaliteitsproducten, met een lage impact op het milieu en bewaarde de locale deskundigheid. De producten zijn gemaakt van minerale en niet-giftige grondstoffen of van planten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw. Daarnaast wordt tijdens de productie een minimum aan energie en grondstoffen gebruikt om het milieu te sparen. De producten worden geproduceerd in Frankrijk en West-Europa om werkgelegenheid en de deskundigheid te behouden.
Bovendien staat er op de producten het pictogram “Soft impact”, dit geeft aan dat alle producten ontworpen zijn om zo min mogelijk impact op het milieu te hebben. Dit betekend gebruik van overvloedige natuurlijke hulpbronnen, gemaakt in Frankrijk of Europa, geen/weinig verwerking, eco-ontworpen verpakking en ecologische labels.

Andere suggesties…